The Little Mermaid highlighter palette van Primark

by Mariska

Nog niet zo heel lang geleden was ik bij Primark in Amsterdam op het Damrak en zag ik weer veel leuke en ook mooie dingen. Een daarvan was het The Little Mermaid highlighter palette dat, zoals ik begreep, een limited edition is. Hoewel ik bijna geen Disney films heb gezien (ben denk ik een van de weinigen), heb ik de Kleine Zeemeermin wel gezien. Of dit leuke palette nu nog bij de Primark in de schappen ligt weet ik niet, maar het is een te leuk highlighter palette om niet te laten zien. De uitstraling vind ik ook zo mooi! Een mooie metallic cover die van een beetje mintgroen naar lichtroze loopt.

The Little Mermaid highlighter palette

de kleine zeemeermin highlighter palette

Dit is hoe het Little Mermaid highlighter palette eruit ziet als je hem open hebt geklapt. De afbeelding vind ik sowieso al erg leuk (ahh, botje!) en aan de binnenkant gaat dat verder. Je vindt er 6 kleuren die nogal uiteenlopen qua kleur. Van een hele lichte naar een hele donkere, hoewel de lichte varianten me toch het meeste aanspreken. De hele donkere kleuren passen niet echt bij mijn lichte huidskleur namelijk.

little mermaid highlighter palette primark

Het blijft altijd een beetje lastig om de kleuren goed over te laten komen op beeld. We houden allemaal van lichte foto’s maar soms werkt dat niet zo goed als je kleuren heel natuurlijk wilt laten weergeven. Zoals je ziet hebben de highlighters allemaal een eigen naam. Dat vind ik dan weer erg leuk en maakt het ook handiger om ze uit elkaar te halen.

little mermaid highlighter palette primark swatches 1
Swatches eerste rij: Treasure, Under the sea, Shipwreck

Van deze rij is Under the sea mijn favoriet, de rest is jammer genoeg te donker voor mijn lichte huid.

little mermaid highlighter palette primark swatches 2
Swatches tweede rij: Thingamabob, Imagine, Bubbles

Het valt mij gelijk op dat de highlighter poeders heel erg zacht en romig aanvoelen. De swatches heb ik met een redelijk kleine hoeveelheid met mijn vinger aangebracht. Moet je kijken naar het pigment! Zo zie je dat Imagine heel donkerbruin is, super goed gepigmenteerd is maar een kleur is die ik niet zou dragen. Het is veel te donker. Bubbles daarentegen is een mooie lichte highlighter met een parelmoerglans, alleen lijkt die net wat weg te vallen en niet zo goed gepigmenteerd als de anderen. Jammer, want het had zeker een favoriet kunnen zijn.

Dit highlighter palette van de Kleine Zeemeermin vind ik wel heel erg leuk om in mijn stash te hebben, maar of ik het daadwerkelijk ga gebruiken weet ik niet. Hij is wel lekker groot en voor €8 heb je 6 mooie grote highlighters. De vraag is alleen of je met alle kleuren iets kunt, anders is het wel weer zonde van je geld, vind ik. Dan kun je beter voor dat geld (of iets minder) een of 2 highlighters kopen die bij je huid past.

Lees ook:

Mariska’s dagboek: 1 december 2016
Primark Midnight Mauves palette + make-up look
MAC Starring You lipstick Walk of Flame

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?