Jabra Talk 25 review – bluetooth headset

jabra talk 25 review

Bij Smartphonehoesjes heb ik laatst nog een nieuw hoesje gekocht voor mijn Huawei P20 Pro, die ik zelf ontworpen heb met het logo van mijn blog. Vond ik wel leuk om te doen nu ik een nieuw logo heb sinds begin dit jaar. Het is een stuk tijdlozer en strak. Ook wilde ik van tevoren al een screenprotector bestellen maar toen ik mijn telefoon kocht bleek deze er al op te zitten vanuit de fabriek. Kijk, als elke telefoon dat nou standaard had :) Scheelde me weer wat centjes. Ook mocht ik de Jabra Talk 25 uitzoeken, iets wat ik heel goed kan gebruiken als ik aan het autorijden ben. Dit is namelijk een bluetooth oortje. Ik deel mijn bevindingen.

Jabra Talk 25

jabra talk 25 review bluetooth headset

De Jabra Talk 25 is dus een oortje die je met het flexibele beugeltje om je oor kunt doen. Eerst dacht ik dat het heel ingewikkeld was maar dat is het helemaal niet. Je zorgt dat de lus om je oor komt, dat de luidspreker (dopje) in je oor komt en dat hij recht vooruit steekt. Daar zit namelijk de speaker waar je in moet praten en die moet wel zo dicht mogelijk bij je mond zitten. Ook heeft de Jabra Talk 25 goede specificaties die je hier kunt lezen:

  • Verbindt via Bluetooth 3.0 aan een smartphone
  • Geschikt om mee te telefoneren en muziek te luisteren
  • Produceert een loepzuiver geluid
  • Standby-tijd: 9 dagen
  • Spreektijd bedraagt 8 uur
  • Wordt geleverd met een extra set ergonomische eargels en een oorhaak
  • Micro-USB naar USB-laadkabel is inbegrepen
  • Inclusief 1 jaar garantie
jabra talk 25 review

Het verbinden gaat inderdaad heel erg makkelijk via je telefoon, zelf gebruik ik Android. Je gaat naar de bluetooth sectie op je telefoon, zoekt het apparaat en klikt hem aan. Vervolgens ben je verbonden en kun je via het bluetooth oortje bellen. Het geluid is inderdaad heel erg goed in je oor en je kunt hem met behulp van de knop op het oortje zelf harder of zachter zetten, maar dit kan ook met je telefoon zelf. Het laatste heeft mijn voorkeur.

Bijgeleverd krijg je een heel kort USB kabeltje om de Jabra Talk 25 op te kunnen laden. Naar mijn mening is die wel heel erg kort, maar omdat het een makkelijk te verkrijgen kabel is kun je eventueel ook een langere kopen. Ook zitten er extra rubbertjes bij om aan het dopje (dat in je oor gaat) te doen. Deze wijken iets af van maat zodat je goed kunt kijken en passen wat voor jou het fijnste zit.

Ik heb hem dus al een aantal keer gebruikt, zowel thuis als in de auto en het werkt echt perfect. Het geluid is goed, de mensen die ik aan de telefoon heb horen mij goed, hij blijft goed zitten en zit ook comfortabel. Het verbinden met bluetooth wijst ook voor zich en hij is zo verbonden. Ik ben hier heel tevreden mee en hij is ook niet zo duur. Voor €39,95 kun je de Jabra Talk 25 al aanschaffen. Ook kun je daar terecht voor een Samsung Galaxy A7 2018 hoesje als je die nodig hebt.

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
Bezuinigen op mijn maandelijkse vaste lasten, zo doe ik dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *