essence good vibes good memories limited edition

essence good vibes good memories

De eerste warme stralen van de lentezon en de geur van narcissen en hyacinten vragen om een portie roze frisheid op het gezicht. De essence trend edition „good vibes good memories“ met haar delicate rosétinten en glinsterende texturen brengt je van tweede week april tot en met half juni in de ultieme lentesfeer. Met frisse appelwangetjes en sprankelende highlights op de jukbeenderen en oogleden creëer je een droom-look die de koude dagen doet vergeten en het lenteseizoen tot leven brengt! ‘essence good vibes good memories’ is exclusief verkrijgbaar bij Etos.

essence good vibes good memories blush trio

essence good vibes good memories blush trio closed
essence good vibes good memories blush trio open

Het ideale palet voor een frisse lentelook. De drie zachte trendkleuren passen bij elke stemming en creëren in een oogwenk een frisse uitstraling.
Adviesprijs: € 4,59 // 01 spring love

essence good vibes good memories – Eyeshadow palette

essence good vibes good memories eyeshadow palette closed
essence good vibes good memories eyeshadow palette

Het palet overtuigt met negen glanzende oogschaduwtinten in draagbare kleuren, variërend van roze en koper tot goudtinten. Dankzij de zachte textuur zijn de oogschaduwen gemakkelijk te blenden.
Adviesprijs: € 4,99 // 01 bloom, baby, bloom

Blush & highlighter drops

essence good vibes good memories blush highlighter drops

De vloeibare blush & highlighter drops met glansdeeltjes geven een intense glow op de wangen. De drops zijn gemakkelijk aan te brengen op het gezicht en creëren frisse, stralende accenten.
Adviesprijs: € 3,99 // 01 bloom day by day

Baked blush & highlighter

essence good vibes good memories baked blush & highlighter

Dit praktische 2-in-1 product geeft je een lente-kus op je wangen. De combinatie van blush en highlighter is het beste aan te brengen met een zachte kwast. Blend zachtjes om een prachtig prisma effect te creëren. Voor een frisse glow breng je deze topper meerdere malen op de wangen aan.
Adviesprijs: € 3,89 // 01 spring-kissed…

Duo highlighter

essence good vibes good memories duo highlighter

De prachtige highlighter met bloemenreliëf combineert twee kleuren en geeft het gezicht een prachtige glans. Breng de lente tot leven op je gezicht en breng de highlighter aan op de wangen, onder de wenkbrauwen en op het puntje van je neus.
Adviesprijs: € 3,59 // 01 shine, bright, bloom

Body mist

body mist

Niet alleen het gezicht straalt van frisheid, ook het lichaam geniet van de lente! Met de fris-fruitige bloemengeur maakt deze body mist de voorjaarslook compleet. Een heerlijke geur die zeker opvalt!
Adviesprijs: € 3,59 // 01 spring is in the air

Volume stylist curl & hold mascara

volume stylist curl hold mascara

De langhoudende mascara geeft een stralende en expressieve blik. Ook het uiterlijk van de mascara is een echte blikvanger! Dankzij het subtiele bloemenpatroon brengt de mascara de lente in je badkamer en op je make-uptafel.
Adviesprijs: € 2,99 // 01 flowers on my head, happiness in my soul

Lees ook:
Maybelline Master Brow pro palette – soft brown
LOV make-up update nieuwe producten
Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze
Essence lente/zomer update 2019