Essence Feels like birthday & Dreaming of love?

esence feels like birthday en dreaming of love

En om nog even in de stemming van de nagellak te blijven, heb ik hier weer twee nieuwe lakjes voor je. Beide lakjes zijn nieuw in het assortiment, dus daarom komen ze vrij snel achter elkaar online. Ik wil dat natuurlijk heel graag snel laten zien :) Dit keer gaat het om Essence Feels like birthday en Essence Dreaming of love? Essence Feels like birthday is een fuchsia kleur en Essence Dreaming of love? is een beetje een oudroze kleur. Beide vind ik ze heel erg leuk! Wel weer kleurtjes die niet heel gemakkelijk op beeld vast te leggen zijn.. ze wijken misschien iets af, maar je krijgt een goed idee bij de kleur!

Essence Feels like birthday

essence feels like birthday

Essence Feels like birthday is dus de kleur die fuchsia is. Dat zie je goed op de foto, maar ik denk dat hij in het echt nog een stukje donkerder is. Leuke kleur voor de wat donkere dagen vind ik het. Hij is nieuw in het assortiment, dus je kunt hem halen :) Dekt prima in twee laagjes zoals je kunt zien op de foto. Hij is op zich niet heel speciaal qua kleur, je ziet zulke kleuren namelijk wel vaker. Toch is hij leuk!

Essence Dreaming of love?

essence dreaming of love

Essence Dreaming of love? komt op zich wel redelijk goed over op deze foto. Het is een oudroze kleur die er misschien toch wel net iets donkerder uitziet in het echie, maar je krijgt zo wel een goed beeld. Oudroze kleurtjes vind ik altijd wel leuk en zijn goed te combineren met veel andere kleurtjes. Staan altijd wel leuk op je nagels. Deze dekt wederom in twee laagjes zoals je kunt zien op de foto.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Beide lakken zijn van Essence en dat betekent dat deze echt alleen bij Kruidvat verkrijgbaar zijn. De flesjes zijn de normale gewone flesjes en bevatten allemaal 8ml aan lak. Dat hebben de ‘normale’ lakjes van Essence allemaal. De dekking, structuur en het kwastje zijn prima. Daar ben ik heel tevreden over.

Lees ook:
Essence My love diary
Catrice Brown Collection
Jeffree Star Gemini

*Dit/deze product(en) heb ik ontvangen van een bedrijf/merk