Het druilerige weer en de storm van afgelopen week én de schade

by Mariska

Zo, wat een storm was er van het weekend. Ik sliep niet thuis en ben de volgende ochtend (de zondagochtend) dan ook vroeg naar huis gegaan voor de zekerheid. Met een beetje wind autorijden vind ik niet erg maar als ze echt een hevige storm voorspellen vind ik het toch wel echt vervelend. En toen was ik gelukkig op tijd thuis.. En nu even over de waxmelts en de storm.

Lekker binnen

Ik vind het sowieso al heerlijk om binnen te zitten met het slechte weer. Dan zit ik lekker op bank onder een dekentje, wat drinken erbij en lekkere kaarsen of waxmelts aan. Daar kan ik echt enorm van genieten. En nog meer geniet ik er nu van omdat mijn huis grotendeels is opgeknapt. Ik heb een nieuwe inrichting, het is sfeervoller en ik heb ook iets voor mijn raam hangen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor luxaflex wat prima is, maar uiteindelijk denk ik toch dat ik een houten jaloezie zou hebben gewild. De jaloezieën van hout vind ik toch wel wat sfeervoller dan de witte luxaflex die ik nu heb. Het geeft gewoon wat meer sfeer en een wat warmere uitstraling naar mijn idee, maar helaas heb ik dit nu al. Niet erg hoor, wellicht voor over een tijdje :)

Waxmelts en geuren die ik brand

Qua geuren waxmelts kies ik altijd een beetje een geur uit die goed bij het moment past. Zo heb ik in de winter heel vaak geuren gebrand die lekker naar appeltaart of koekjes roken. Dat is zo lekker! Dan is het buiten hartstikke koud en lijkt het net of je koekjes hebt gebakken, haha. Hou daar echt van en soms brand ik het nu ook nog wel, maar vaak in de periode voor kerst. Ook heb ik in die periode een heerlijke grote kaars van Woodwick gebrand die rook naar ‘candy cane cupcake. Die was zo ontzettend lekker, maar die is nu ook wel weer een keer op.

Op dit moment houd ik meer van wat frissere geuren die wel kruidig mogen zijn. Toevallig had ik gister een waxmelt die naar candy cane rook, maar ook iets van ‘dewy mist’. Heerlijk! Zeker nu de zon af en toe weer begint te schijnen kan ik daar enorm van genieten.

Schade van de storm

Gelukkig heb ik zelf geen schade van de storm, maar mijn buurvrouw wel. Er zal ongetwijfeld een tak tegen mijn auto zijn gewaaid hoor, maar dat heb ik niet gezien en zie ook geen schade. Bij mijn buurvrouw is er een gedeelte van de schutting uitgewaaid die nog niet zo heel erg lang stond. Zo zonde!

Hebben jullie schade van de storm?

Lees ook:
En dan heb je 3 banen voor de afwisseling
Yves Saint Laurent Libre eau de parfum
Dit zijn de schoenen die op mijn wishlist staan

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?