Dit zijn de schoenen die op mijn wishlist staan

schoenen op mijn wishlist

Als je me al wat langer volgt dan weet je dat ik gek ben op schoenen, maar ook vooral cowboy boots of de wat stoerdere schoenen. Ik heb geen tientallen paren maar laat ik zeggen dat ik wel genoeg heb, haha. Mijn stijl is meer stoer te noemen denk ik dan netjes en ik ben niet zo’n sneaker drager. Maar wat voor schoenen zou ik dan nog wel heel erg graag willen hebben? Ik laat de schoenen op mijn wishlist zien.

De schoenen op mijn wishlist zijn…

Cowboylaarzen met brede schacht

Ik leef echt voor cowboylaarzen en draag ze dan ook bijna bij elke outfit. Al een tijdje heb ik een paar Sendra’s die ik super vaak draag. Of dit nu bij een jurkje, rokje of gewoon een broek is dat maakt niet uit. Ze zijn van bruin leer en lopen super comfortabel. Belangrijk is ook dat ik er ook echt heel lang op kan lopen als dat zou moeten en dat is fijn. Ook omdat ze van echt leer zijn waardoor ze gaan vormen naar je voeten. Graag wil ik nog cowboylaarzen, die ook bij OTTO te koop zijn, met een brede schacht toevoegen aan mijn schoenen collectie. Waarom? Mijn kuiten zijn wat dikker en normale maten vind ik altijd best strak zitten rondom mijn kuiten. Heb ze liever wat wijder en vind dat er ook nog eens leuk uitzien.

Mooie schoenen met een hak

Wat ik ook zou willen toevoegen aan mijn schoenen collectie zijn een paar mooie hakken. Laatst zag ik een soort pumps die overliepen in een soort kant naar boven met een best hoge hak. Ze waren prachtig en sexy tegelijk en zou het super vinden om die te combineren met een mooi jurkje. Helaas hou ik het niet zo lang vol op hakken anders had ik ze zeker gekocht. En het is zonde om ze te kopen en je er uiteindelijk niet echt goed op kan lopen. Toch blijf ik er wel een bepaalde liefde voor hebben en staan die schoenen op mijn wishlist.

Studs en kettingen

De twee soorten bovengenoemd staan heel hoog op mijn wishlist en verder heb ik echt een zwak voor studs en kettingen die aan schoenen zitten. Voor mijn cowboylaarzen heb ik bijvoorbeeld ‘extra’ kettingen gekocht om daaromheen te doen zodat ze stoerder lijken. Ook hebben een aantal andere schoenen en laarsjes studs en riempjes wat ik ook stoer vind. Studs, riempjes en kettingen, pfoe, daar heb ik echt een hele grote zwak voor, haha.

Lees ook:
Foto’s van mijn interieur, eindelijk!
M.A.C. lipsticks wishlist
Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review