De herfst is mijn favoriete seizoen, lees waarom!

de herfst is mijn favoriete seizoen

De zomer was voor mij vrij heftig de afgelopen maanden eerlijk gezegd. Zelf kan ik vrij slecht tegen de warmte en het was natuurlijk vaak behoorlijk heet. Daarnaast werkte ik nog als hulp in de huishouding bij (oudere) mensen thuis, dus dat was soms flink afzien. Gelukkig komt de herfst er weer aan, wat de herfst is mijn favoriete seizoen. Dat kan ik wel vol overtuiging vertellen. En waarom het mijn favoriete seizoen is lees je in dit artikel. Weer even lekker persoonlijk :) dit zijn mijn favoriete items van de Bijenkorf!

Lees ook: Favoriete herfst en winter outfits

De herfst is mijn favoriete seizoen

Kledingkeuze

Ik vind het heerlijk om weer warme truien en vesten te dragen, heerlijk. Net als leuke enkellaarsjes of mijn mooie andere laarzen die ik vaak draag. Eerlijk gezegd draag ik ook het liefste laarzen bij al mijn kleding die ik draag, want dat staat vaak prima overal bij. Mijn Sendra’s zijn nog steeds groot favoriet :) Ook een lekkere hoodie of een fluffy vest heb ik alweer aangehad de afgelopen dagen. Een regenjas voor dames heb ik eerlijk gezegd nog nooit aan gedacht, maar is ook leuk!

Geurkaarsen en waxmelts

Aangezien de herfst mijn favoriete seizoen is, zul je ook wel begrijpen dat ik heel veel waxmelts en geurkaarsen altijd op voorraad heb. Dat is echt mijn verslaving. Letterlijk elke dag brand ik minimaal een waxmelt of geurkaars en ik pas het meestal ook aan op het seizoen. Bijvoorbeeld de geur van vers gemaaid gras voor in de zomer en lente en de wat kruidige en koekjesgeuren voor in de herfst en winter. Als je ooit de geur Candy Cane Cupcake vindt van Woodwick, inslaan! :)

Mijn winter dekbed

Ik heb een 4-seizoenen dekbed en vanzelfsprekend haal ik er een gedeelte vanaf in de zomer en lente. Anders is hij veel te dik en wordt het veel te warm om te slapen. Toch lijkt het zo te zijn dat wanneer ik beide dekbedden op elkaar heb geklikt, dus beiden gebruik, ik veel lekkerder slaap. Heb weleens gedacht dat het erdoor komt dat hij zwaarder is misschien. Dus ik slaap iedere nacht weer als een roosje kan ik je vertellen.

Wat is jullie ultieme favoriete herfst dingetje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *