Bath and Body Works In The Stars review

bath and body works in the stars

Sinds ik Bath & Body Works heb leren kennen ben ik groot fan geworden. Inmiddels heb ik van de Bath & Body Works In The Stars de douchegel, een kaars en een heerlijke body spray. Ik begon met de douchegel en die vind ik zo enorm lekker dat ik een kaars via via heb kunnen kopen en de body spray bij Notino heb kunnen bestellen. In The Stars van Bath & Body Works is echt een mega lekkere geur en ik ga er wat meer over vertellen in dit artikel. Even kijken of ik jullie ook over kan halen ;)

Lees ook: Mijn Bath and Body Works kaarsen collectie

Bath and Body Works In The Stars

Verwarmd elk moment door een verslavende geur die van begin tot eind, net als de sterren, straalt. In The Stars is een warme, sprankelende mix van sterrenbloem, sandelhout muskus, gesuikerde tangelo, wit agarwood & stralend amber.

En op de omschrijving van In The Stars ben ik dus gevallen. Altijd lastig als je iets op de gok koopt maar gelukkig had ik goed gegokt. Ik ga wat meer vertellen over de body spray, de douchegel en de kaars.

In The Stars douchegel

De douchegel is echt mega lekker en is ook wel lekker stevig qua structuur en smeert heel gemakkelijk uit. Een heerlijke geurbeleving onder de douche. Het bevat shea en vitamine E. Ik vind het echt een lekker fris geurtje die je ook na het douchen nog lekker op bijvoorbeeld je armen blijft ruiken. Heerlijk! Het voelt ook echt als verwennerij. Ik doe er zuinig mee omdat het rond de €15 per fles kost voor 295ml. Budget is het niet te noemen maar een heerlijke verwennerij moet op zijn tijd zeker kunnen, toch?

Body Spray

As we speak heb ik deze gisteren binnen gekregen en ook geen spijt van. De geur is exact hetzelfde als de In The Stars douchegel van Bath and Body Works en heb hem ook direct opgespoten. Verwacht niet dat hij zo sterk is als een parfum maar het is zeker heerlijk om op te spuiten en de geur blijf je ook licht ruiken. Gisteravond heb ik het ook op mijn kussens op bed gespoten en de rand van mijn dekbedovertrek. Ook zo lekker! Ik heb in ieder geval heerlijk geslapen ;)

Kaars

In eerste instantie wist ik niet eens dat er een kaars was van deze geur, maar ik kwam hem per toeval op internet tegen. Direct overgekocht van iemand omdat ik die geur toch wel heel erg lekker vind en altijd kaarsen aan heb. Een win win situatie natuurlijk :) Of deze kaars nog ergens anders te koop is weet ik niet dus daarom doe ik er ook maar heel erg zuinig mee.

Van deze lijn ga ik zeker nog wat kopen, zag namelijk ook al giftsets en andere producten. De geur heeft echt mijn hart gestolen, of het nu voor de winter of de zomer is :)

Geverifieerd door MonsterInsights