Kruidvat Solait zonnebrand en zonbescherming

kruidvat solait

Kruidvat heeft nieuwe producten! De eerste zonnestralen waren er dit jaar al vroeg bij en met de start van de zomer snakken we naar meer! Dit betekent ook dat het weer tijd wordt om extra aan onze huid te denken en deze goed te beschermen, het liefst zo bewust mogelijk. Naast bescherming is verzorging en hydratatie belangrijk. Zodoende blijft je huid er stralend én gezond uitzien. Zonnen op een bewuste manier gaat over natuurlijke filters of ingrediënten en over de juiste verpakking. Kruidvat introduceert daarom drie nieuwe beschermende en verzorgende producten om je klaar te maken voor de zon op een verantwoorde manier: Kruidvat Solait Natural Face Fluid SPF30, Kruidvat Solait Natural Lotion SPF30, Kruidvat Solait Natural Aftersun. Nieuw is ook Kruidvat Solait Waterspray voor directe verfrissing en hydratatie.

Lees ook: Vlekkeloos de lente in met Self Tan producten van Kruidvat

Minerale filters en vegan van Kruidvat Solait

Kruidvat Solait Natural Sunfluid Face SPF30 E9.99

Ben je gevoelig voor de zon en heb je wat extra bescherming nodig? Dan is de Kruidvat Natural Face Sun Fluid SPF30 (€9,99) de go-to gezichtszonnebrand. Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor gezicht, hals en decolleté. Ook de Kruidvat Natural Sun Lotion SPF 30 (€10,99) geeft hoge bescherming voor de zeer lichte huid, dus smeer die armen, benen…alles maar in!

Kruidvat Solait Natural Sunlotion SPF30 E10.99


De natuurlijke formulering van Kruidvat Natural bevat uitsluitend minerale filters, is vegan en verrijkt met bio- shea butter en bio-calendula extract. De Kruidvat Natural Face Sun Fluid SPF 30 en de Kruidvat Natural Sun Lotion SPF 30 trekken snel in en laten geen witte waas achter. De tubes zijn gemaakt van 44 % gerecycleerd plastic en 98 % natuurlijke ingrediënten.

Hydratatie en verzorging

kruidvat solait water spray refresh

De Kruidvat Solait Refresh Waterspray (€2,49) biedt een directe verfrissing en hydratatie voor gezicht en lichaam. De Kruidvat Solait Refresh Waterspray is 100 % natuurlijk en handig voor onderweg. De spray kan ook gebruikt worden als snelle make-up fixatie voor je de deur uitgaat.

Kruidvat Solait Natural Aftersun Lotion E8.99

Kruidvat Solait Natural Aftersun (€8,99) is een natuurlijke aftersun met bio-aloë vera, bio-calendula extract en bio-shea butter die de huid hydrateert na blootstelling aan de zon. De intensief voedende bestanddelen herstellen de vochtbalans van de huid. Ook deze verpakking is gemaakt van 44 % gerecyled plastic en 96 % natuurlijke ingrediënten.

Tip: zet de lotion voor gebruik in de koelkast voor een extra verkoelend e­ffect.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Kruidvat Natural Face Sun Fluid SPF 30 € 9,99
Kruidvat Natural Sun Lotion SPF 30 € 10,99
Kruidvat Natural Aftersunn € 8,99
Kruidvat Refresh Watersprayy € 2,49

Ook verkrijgbaar via Kruidvat.nl