Waxmelts kerstgeuren van Lumine Waxmelts

waxmelts kerstgeuren lumine waxmelts

Afgelopen week heb ik weer een mooi pakketje mogen ontvangen Lumine Waxmelts. Eerder liet ik ook al prachtige waxmelts zien van hen, met zelfs 1 geur die geïnspireerd is op een geur van Tom Ford. Nu gaat het om de waxmelts kerstgeuren die ik heb mogen ontvangen en een prachtige gouden brander. Deze laat ik nu zien! Oh, en nog een leuke Black Friday korting!

Update: helaas is de webshop gesloten 🙁

Waxmelts kerstgeuren van Lumine waxmelts

Bovenstaand pakketje kreeg ik binnen en hoe leuk ziet dit eruit? De gouden waxbrander koos ik uit, ik kreeg de giftbox met kleine waxmelts en koos zelf nog de geuren A Merry Morning en Gingerbread uit. Laten we eerst eens gaan kijken naar Gingerbread en A Merry Morning, heerlijke waxmelts kerstgeuren.

Deze geur opent met opwekkende citrus, sinaasappel en citroen. Ook ruik je de geur van jasmijn en verse dennen, met accenten van kruidnagel, kaneel en gember. Zo’n lekkere frisse en ietwat kruidige geur. De naam A Merry Morning past echt precies. En buiten dat, de waxmelt blokjes zijn rood met glitters. Mooier kan je het niet hebben! Kost €5,99.

Dit is een van mijn favorieten en draagt de naam Gingerbread. Kijk eens hoe leuk dit is gedaan met het poppetje van Gingerbead in het midden. Eigenlijk zonde om deze in stukjes te breken en in je brander te doen. De geur is hemels en lekker kruidig. Je ruikt warme gemberkoek met nootmuskaat, kaneel en bruine suiker. Echt zo ontzettend lekker! Heb hier al meerdere blokjes van gebrand.

En dit is de giftbox! Super leuk gedaan. Alle waxmelts kerstgeuren zitten hierin en zijn prachtig gemaakt in kleine sterretjes. Leuk om te ontvangen en voor jezelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te doen aan iemand. Hij kost €7,50 en de geuren die hierin zitten zijn:

  • 2x A Merry Morning
  • 2x Christmas Tree
  • 2x Gingerbread
  • 1x Cosy Cashmere & Musk
  • 1x Amber & Sweet Orange (geïnspireerd op een geur van Joe Malone)

Ook zie je op de foto de prachtige gouden waxbrander die ik heb gekregen en deze kost €11,99.

En het is natuurlijk Black Friday week deze week en morgen en dat betekent korting! Ik ben zo tevreden en blij met deze waxmelts dat ik natuurlijk graag die code wil delen zodat jullie hier ook van kunnen gaan genieten.

Je krijgt 2+1 gratis op de waxmelts (exclusief de giftboxen) en je kunt een mooi brander scoren met 10% korting. Deze kortingen worden automatisch verrekend in je winkelmandje. Let op: korting alleen geldig vanaf vandaag 20:00 en de gehele vrijdag.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook