Bath & Body Works body lotion Snowy Citrus Swirl

bath & body works body lotion

Bij de Nederlandse website van Bath & Body Works deed ik afgelopen week een bestelling. Mijn eerste! Kaarsen heb ik voor nu even voldoende dus ik bestelde o.a. een Bath & Body Works body lotion. Die heb ik direct in gebruik genomen en ik schrijf mijn review er nu over. Wist totaal niet wat ik kon verwachten, maar nu na een aantal keer gebruiken weet ik dat wel. Let’s go!

Lees ook: Bath & Body Works Pumpkin Cookie Dough kaars review en Kneipp Goodbye Stress bodylotion & handcrème

Bath & Body Works body lotion Citrus Swirl

Ik heb gekozen voor de Bath & Body Works body lotion in de geur Snowy Citrus Swirl. Er was heel veel keuze (op het moment van schrijven iets minder en zie ik deze ook niet meer staan) en deze sprak mij het meeste aan. Als ik de naam zo hoor dan ging ik er vanuit dat hij lekker fris zou zijn. En het stelde mij zeker niet teleur! Sterker nog; ik vind de geur wel iets weg hebben van een split ijsje. Heerlijk!

De body lotion bevat shea boter en vitamine E. Ook belooft het 24 uur hydratatie.

Wat ik heel fijn vind is dat het een stevige hard plastic fles is met een ‘kanteldop’. Zo noem ik het maar even. Als hij dan op de badkamer vloer valt is het niet direct stuk en de verpakking ziet er mooi uit. Een mooi label, mooie kleuren en lekker sierlijk. Eigenlijk heeft elk product van Bath & Body Works wel een heel mooi label als ik eerlijk ben. En ook heel verschillend.

Deze body lotion van Bath & Body Works gebruik ik nu bijna na elke douchebeurt. Ik vind het zo’n fijn product! Het product knijp je makkelijk uit de fles en voelt al voedend aan. Ik smeer mijn hele lichaam ermee in en ik vind het enorm snel intrekken. Maar dan ook echt snel. Zelf ervaar ik geen vettig laagje op mijn huid na het intrekken, dus je kunt lekker snel je kleding of pyjama weer aantrekken. Mijn huid voelt zacht aan en niet heel onbelangrijk; de geur blijft ook lekker lang op de huid hangen.

Snowy Citrus Swirl is zeker voor herhaling vatbaar en er staat alweer wat op mijn verlanglijstje, haha! :)