Dit is waarom ik high alleen maar waisted jeans draag

woman in jeans with blooming flower

Ik ben niet bepaald slank en daar streef ik eerlijk gezegd ook niet naar. Maar dan vind ik wel dat ik bepaalde kledingstukken moet dragen die daarbij passen. Wel ben ik absoluut voor het feit dat je altijd moet dragen wat jij wilt ongeacht wat iemand anders daarvan vindt. Zolang jij je comfortabel en blij voelt met wat je draagt is het goed, want zo hoort het ook! Zelf houd ik bijvoorbeeld van skinny jeans, maar dan wel een high waisted jeans in een skinny uitvoering. Weet je waarom ik alleen maar high waisted jeans draag? Ik ga het vertellen!

Lees ook: The Body Shop British Rose, alles wat je wilt weten

High waisted jeans alleen maar, maar waarom dan?

fashion man love people
Photo by Darina Belonogova on Pexels.com

De reden dat ik alleen maar een (skinny) jeans of rok draag met een hoge taille dat heeft te maken met mijn figuur. Bij iedereen die wat voller is zit het vaak op andere plekken op het lichaam. Bij de een op de heupen, bij de ander op de billen en bij mij is natuurlijk ook de billen, maar voornamelijk ook mijn buik. Leuk zo’n lage taille (komt weer terug ook zag ik), maar mij niet gezien. Juist dan voel ik me niet comfortabel omdat mijn buik dan over mijn broekrand heen gaat hangen.

Mijn buik

Mijn buik is het dus het ding. Als iemand zich er wel prettig bij voelt met een vollere bouw, zeker doen! Maar mij dus niet gezien. Ik voel me echt vreselijk op het moment dat mijn buik over mijn broekrand valt en shirtjes bijvoorbeeld omhoog kruipen.

Bukken

Om maar even te spreken over het bouwvakkersdecolleté, nee dank je. Dat heb ik namelijk met een high waisted broek niet. Of althans niet zo erg. En ja, we bukken vaker dan we denken. Stel je staat in de supermarkt, het is mooi weer dus zonder (lang) jas en je laat iets vallen. Juist, ook daar voel ik me niet fijn bij.

Kleed af

Wat ik ook ervaar is dat een high waisted jeans toch ook goed afkleedt. In dit geval valt het mooi over het onderste gedeelte van mijn buik heen waardoor het er beter uitziet. Het valt wat minder op en dat vind ik fijn.

Geverifieerd door MonsterInsights