Genieten in de lente doe je natuurlijk zo!

genieten in de lente

As we speak is het heerlijk buiten (in ieder geval in Enschede) en krijg ik al helemaal een lente gevoel. Het is natuurlijk ook lente, maar het is nu wel echt zomers warm. Uitzonderlijke temperaturen wordt er al gezegd voor deze tijd van het jaar. Maar genieten in de lente doen we natuurlijk allemaal het liefst. Ik heb een paar gezellige dingen op een rij gezet die je kunt ondernemen met het aankomende lekkere weer. Houd je smartphone maar bij je in de buurt! 🙂

Lees ook: Village Candle lente en zomer waxmelts, tips!

Genieten in de lente, zo doe je dat!

Ik heb de fijnste foto’s uitgezocht voor bij dit artikel zodat we alvast veel meer naar het zonnige weer kunnen toeleven. En natuurlijk een paar leuke dingen die je kunt doen om te genieten van de lente. Let’s go!

De natuur in

Niks is leuker dan lekker de natuur in gaan met het zonnige en warme weer. Zoek een leuke plek uit (of misschien woon je bij of in een mooie plek) en loop een rondje. Met meerdere (op afstand) of alleen met een fijne podcast in je oren bijvoorbeeld. Of een lekkere zomerse muziek. En als je dan toch aan het genieten bent van de lente, vergeet je smartphone dan niet zodat je mooie lente-achtige foto’s kunt schieten. Deel die op Facebook, je blog of maak er een leuke achtergrond mee voor op je smartphone.

Pimp je balkon of tuin

Zelf heb ik een balkon én een tuin en daar was ik al mee bezig gegaan om een beetje op te pimpen. Hier en daar een slingertje, lampjes, een kunstgrasmat en een rieten bloembak voor aan mijn balkon. Het zijn kleine dingetjes maar het kan het echt veel gezelliger maken. En als het dan lekker zonnig is dan kun je je ontbijtje lekker in je tuin of op je balkon opeten met op de achtergrond de vogels die fluiten. Toch relaxt?

Struin Marktplaats af

Vorige maand hebben we ook al een paar lentedagen gehad en ik heb Marktplaats en Facebookgroepen afgestruind naar leuke (goedkope of gratis) dingen. Zo heb ik een loungebank met kussens gescoord voor €50, een gratis ligstoel met kussen, een gratis bureaustoel voor in mijn kantoor en nog wat kleine dingen. Toch leuk omdat te doen? Haal de zon maar in huis, word je vrolijk van!

Kleding en hoezen uitwassen

Wat ik zelf altijd fijn vind als het mooie weer op komst is, is mijn kussen hoezen uitwassen, al mijn kleding wassen en de kleedjes voor op de bank. Lekker wasmiddel, lekkere wasverzachter eventueel en dan ruikt alles weer lekker fris. Dat is goed voor je gemoedstoestand kan ik je vertellen.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook