Armani Code Femme eau de parfum review

by Mariska

Armani Code Femme stond al even op mijn wishlist, mede omdat mijn broertje de mannelijke variant heeft en ik die enorm lekker vind, haha. Dus ik dacht dat dit parfum in de vrouwelijke variant ook erg lekker zou zijn. Het was even afwachten wat ik ervan zou vinden. Vroeger had ik zelfs nog Armani City Glam en Armani Night (beide niet meer verkrijgbaar) dus Armani valt wel in de smaak. Nu even over Armani Code.

Leg de intimiteit en opwinding van een onvergetelijke ontmoeting vast met Armani Code Femme Eau de Parfum.
De bloemige geur opent met een sensuele, oranjebloesemnoot verweven met verse gemberaccenten die daarna plaats maken voor een langzame, honing-sandelhout streling. Verslavend. Bedwelmend. Gepassioneerd.

Lees ook: Giorgio Armani Si Passione intense eau de parfum

Armani Code Femme eau de parfum

Armani Code for Women van Giorgio Armani is een Bloemige geur voor dames. Armani Code for Women werd uitgebracht in 2006. Armani Code for Women is gecreëerd door Carlos Benaim, Dominique Ropion en Olivier Polge. Topnoten zijn Italiaanse sinaasappel, Jasmijn en Pomerans; hartnoten zijn Jasmijn, Oranjebloesem en Gember; Basisnoten zijn Honing, Vanille en Sandelhout.

Zoals je kan zien is het al een oudje, een geur die in 2006 is uitgebracht. Nu schrijf ik niet alleen over nieuwe lanceringen van geuren, maar gewoon de geuren die op mijn pad komen en ik aandacht aan wil besteden. Dus Armani Code Femme is er daar een van. Meer geuren komen er zeker nog aan. En tot nu toe heeft dit parfum mij nog niet teleurgesteld.

Ik vind het een heerlijke mix van noten en vind hem ook wel lekker aanwezig. Met een aantal sprays blijf ik hem zelf lichtjes ruiken gedurende de dag, maar het is wel een wat aanwezige geur. Vaak spray ik op mijn handen en kijk ik aan het einde van de dag (of gedurende de dag) hoe ik hem nog ruik. Dat is bij Armani Code Femme prima. Ik vind het lastig om aan te geven wat ik het meeste ruik maar denk toch de vanille, sandelhout en honing. Wat de basisnoten zijn.

Wat mij betreft is het een heerlijk eau de parfum die lekker aanwezig is. Had ik hem wat meer aanwezig verwacht? Ja, zeker. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik zou hem erg aanraden voor de herfst en winter :)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?