essence 24/7 hand cream & mask review

essence hand cream & masker

Directe verlichting voor droge en ruwe handen: dankzij de delicaat geparfumeerde essence 24/7 HAND CREAM & MASK. Met ginseng wordt de gevoelige, gestreste huid van de handen hersteld met extra vocht en intensief verzorgd. Een kleine hoeveelheid in de handen masseeren is alles wat je nodig hebt als je onderweg bent. De rijke crème trekt snel in en verzacht de huid meteen. Voor de ultieme verzorging van zeer droge handen, is het aanbevolen om de handcrème als masker te gebruiken en ’s nachts te laten inwerken.

Lees ook: Kneipp Cherry Blossom handcrème en spray body lotion review

Deze handcrème van essence kreeg ik toegestuurd en heb ik direct geprobeerd. Sowieso heb ik vaak last van droge handen en soms met eczeem, dus ik was wel benieuwd hoe goed het zou werken. En natuurlijk of mijn handen echt heel zacht zouden worden na het aanbrengen. Deze handcrème valt ook heel fijn onder het budget segment dus helemaal goed voor een review!

essence 24/7 hand cream & mask

Deze handcrème van essence belooft dus dat het snel intrekt en met extra vocht intensief worden verzorgd. Op het moment dat ik een klein bolletje op mijn handen deed en het zachtjes in masseerde merkte ik gelijk dat het inderdaad snel in mijn huid trok. Heel fijn! En daarna voelde mijn beide handen ook heel erg zacht aan. Ik had ook daadwerkelijk het idee dat ze goed verzorgd waren. Maar deze hand cream is niet alleen een crème want het is ook een heus handmasker. Hoe werkt dat dan?

Handmasker met 24/7 care & protect gloves

Deze handschoenen heb ik niet dus kan ik ook niet testen, maar ze zijn er dus wel van essence. Die kun je gebruiken om het handmasker zijn werk te kunnen laten doen. Dit handmasker kun je bijvoorbeeld gebruiken als je echt zeer droge handen hebt en deze op een intensieve manier wilt verzorgen. Doordat er gingseng inzit wordt het intensief verzorgd. Als je de handschoenen koopt kun je die ’s nachts dragen en het fijne is dat je ze kunt hergebruiken. Deze kunnen namelijk gewassen worden op 60 graden, hoe fijn! Deze kosten €2,59 bij Trekpleister en Kruidvat.

De hand cream bevat 75ml en is ook nog eens vegan. Deze kost €2,69 bij Trekpleister en Kruidvat. Wat bij betreft een budget aanrader.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook