Face Custard in Shea Macadamia van watmaaktjemooi.nl

face custard shea macadamia wat maakt je mooi featured

Al eerder heb ik eens een bestelling geplaatst bij watmaaktjemooi.nl en ik vond het wel weer eens tijd om weer wat heerlijke producten uit te kiezen. Dit keer ging ik ook voor de Face Custard in Shea Macadamia. Mijn huid is vrij droog en kan altijd veel verzorging gebruiken. De Face Custard trok dus heel erg mijn aandacht en na even gebruikt te hebben hier mijn review.

Face Custard Shea Macadamia

De naam Face Custard heeft de crème te danken aan de textuur, die is namelijk wat dikker en zacht en is te vergelijken met echte pudding, aldus de eigenaresse. Als basis (naast water), bevat het maar liefst 1/3 Aloë Vera. Aloë Vera is een verzachtende en vochtinbrengend ingrediënt ien ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Macadamia olie en Shea boter zijn gebruikt voor het vette deel.

Macadamia olie is een niet drogende olie waardoor het de eigenschap heeft om de droge huid gevoed te houden, dankzij o.a. palmitoleïnezuur welke lijkt op een olie die van nature al aanwezig is in onze huid. Dit vormt een beschermende laag dat het vocht in de huid vasthoudt. Voor mijn huid klinkt dit in ieder geval heel erg goed en daarom wilde ik deze Face Custard heel graag proberen!

De flacon heeft is van hard plastic en heeft een hele handige pomp waardoor je goed de juiste hoeveelheid kunt pakken. Op die manier krijg je niet teveel product. Dat is ook zeker niet nodig. Omdat het wat vettig is krijg je anders een enorm vette en glimmende huid en dat is niet de bedoeling. Het is namelijk een hele voedende crème dus het moet geen overkill aan product zijn. Je hebt maar een klein beetje nodig om je hele gezicht in te kunnen smeren met de Face Custard.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Voor mijn huid is dit echt een heel erg fijn product. Ik merk dat het mijn huid enorm voedt en voelt ook verzorgd en zacht aan. Het is ook nog eens heel erg zuinig omdat je maar heel weinig nodig hebt. Zelf pak ik een heel klein pompje voor elk deel van mijn gezicht. Mijn voorhoofd, kin en beide wangen. Dan heb ik precies genoeg en kun je het prima insmeren.

Dit product raad ik dan ook zeker aan als je gezicht wat meer verzorging kan gebruiken en het droog is of hydratatie nodig heeft.

De Face Custard is er ook in Pure Coconut. Voor €19,95 krijg je 120ml aan product.

Lees ook:
Beauty uit de natuur
Hema Skincare: Hema aqua 24h cream gel voor droge en gevoelige huid
Kruidvat Originals hydraterende lip balm en lip scrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *