5x vies eten, dit zie je niet bij mij op tafel!

vies eten

Op zich hou ik dus best wel van lekker eten, maar ook ik heb dingen die ik niet lust. Er zijn een aantal dingen die ik gewoon echt niet in mijn mond krijg en ook niet zal eten. Hoewel ik mezelf absoluut geen moeilijke eter vind is er ook zeker vies eten.

Witte bonen in tomatensaus

Ondanks dat ik dus wel van tomatensaus houd neem ik nooit meer witte bonen in tomatensaus. Gadverdamme, die structuur en combinatie van die bonen en die saus. Vies eten for life.

Vis

Met vis maak je me ook absoluut niet blij. Als ik iets vies eten vind is het wel vis. Althans, de meeste soorten vis dan. Je maakt me best blij met een bakje kibbeling of visfriet en desnoods een viskroket maar de rest mag je achterwege laten. Kan me nog eens herinneren van een visschotel op het werk waar je de zuignapjes van de inktvis nog zag liggen. Bleh! Sushi heb ik nog nooit gegeten maar ik moet zeggen dat ik er ook niet echt warm voor loop.

Zuurkool

Vroeger lustte ik wel zuurkool, maar de laatste jaren moet ik er écht niet aan denken en eet ik het ook echt niet. Dit is voor mij echt vies eten, bah. Andere stamppotten lust ik wel. Boerenkool, hutspot en dergelijk vind ik echt super lekker.

Rijst met boter en suiker

Als we het toch over vies eten hebben: rijst met boter en suiker. Ooit eens gegeten bij een vriendin. Gad-ver-damme. Echt wat is dat ranzig. Zo smaakloos en tonnen met suiker en boter. Ook vind ik het veel te droog. Nee, mij niet gezien.

Lever

Vroeger hadden mijn ouders weleens kippenlevertjes voor een verjaardag als een soort lekkernij als ik me niet vergis. Gadverdamme. Of lever voor op brood. No thanks. Kan best zijn dat ik het vroeger weleens heb gegeten maar nu hoef je mij dit echt niet voor te schotelen.

Wat vind jij écht te vies om te eten?

Lees ook:
3x Chestnut Hill waxmelts review
Ik heb altijd te weinig geld, de makkelijkste oplossingen op een rij!
Soms hadden wij geen eten in de kast maar wel bier

Geverifieerd door MonsterInsights