Etos Sensitive volume mascara

by Mariska

Etos Sensitive mascara! Etos is bezig met een groot aantal producten te vernieuwen en ook toe te voegen aan het Etos assortiment. Zo hebben zij bijvoorbeeld 7 nieuwe mascara’s toegevoegd. Er zijn verschillende soorten van curly wimpers tot volume. Voor ieder wat wils dus kun je wel zeggen. Zelf kreeg ik er 2 opgestuurd; namelijk Etos Separation & volume én etos sensitive volume mascara. Nu ben ik best kieskeurig wat betreft mascara dus ik was erg benieuwd of ze ook bij mij zouden passen en ik tevreden zou zijn.

Lees ook: Essence super curl volume mascara eye opening

Etos Separation & volume + Etos sensitive volume

Verbeterde formules, vernieuwde borstels, een prachtige verpakking en een geweldig resultaat; dat is waar de nieuwe mascara-collectie van Etos voor staat. En – niet te vergeten – met de zachte prijs die je van Etos gewend bent. De collectie telt maar liefst 17 verschillende mascara’s, zodat er voor iedereen een perfecte match is.

Het creëren van fabulous lashes wordt nog makkelijker met Etos’ slimme precision brushes. De zachte, wimper strelende borstelhaartjes omhullen elk wimperhaartje vanaf de aanzet tot de punt met intense kleur en eye-catching volume. En dat zonder klontjes!

Etos sensitive volume mascara

etos sensitive volume mascara
etos sensitive volume mascara
etos sensitive volume mascara
etos sensitive volume mascara

Etos Sensitive volume mascara beloofd perfecte volume te geven zonder klontjes en is geschikt voor de gevoelige ogen. Zelf heb ik geen gevoelige ogen dus daar kan ik helaas niets over zeggen. Wel vind ik het borsteltje enorm fijn en komt er naar mijn mening voldoende product af bij het aanbrengen. Je kunt het mooi vinden of niet, maar ik hou van volle wimpers zoals je ziet op de foto. Met deze Etos Sensitive volume mascara kan ik dat ook voor elkaar krijgen. Heb hier ongeveer 2 goede lagen mascara op aangebracht en ja, ik ben helemaal tevreden!
Deze mascara is ook te verkrijgen in het bruin en in waterproof en kost €5,99 voor 8.5ml

Etos separation & volume mascara

etos separation volume mascara 1
etos sensitive volume mascara 3 1
etos separation volume mascara 2

Over de Etos separation & volume mascara was ik wel minder enthousiast. Het borsteltje is heel anders als de vorige mascara. Deze borstel is namelijk van rubber bevat allemaal kleine rubberen ‘haartjes’ om het zo maar te noemen. Deze zou wel weer heel precies moeten werken, wat ik begrijp, maar in mijn ogen komt hier niet voldoende product van af en dat vind ik jammer. Eigenlijk blijven mijn wimpers hiermee juist bij elkaar zitten en krijg ik het volume ook niet voor elkaar.

Kan natuurlijk aan mij (of mijn onhandigheid) liggen, maar nee, dit zou zeker niet mijn eerste keuze zijn. Hoewel ik dit soort borsteltjes niet per se heel vervelend vind werken. Zo heb ik ook de Max Factor Masterpiece transform mascara geprobeerd en deze heeft ook zo’n soort borsteltje. Die werkte voor mij dan wel weer fijn.
Ook verkrijgbaar in waterproof en kost €5,99 voor 12ml aan product.

Etos mascara assortiment

etos sensitive volume mascara
etos mascara assortiment

Dit zijn alle mascara’s die op dit moment in het assortiment van Etos zitten:

Etos Curl & volume
Etos Separation & volume
Etos All in one
Etos Long lash & volume
Etos volume
Etos Mega volume
Etos Sensitive volume

Voor de prijzen hoef je het naar mijn mening zeker niet te laten en ik denk dat er voor ieder wel een fijne mascara tussen zit. Nu kun je dat natuurlijk nooit zeker weten, maar het is het proberen waard! Zelf vind ik de Etos Sensitive volume mascara heel erg fijn en zou deze ook aanraden. Etos separation & volume mascara vind ik persoonlijk minder fijn.

Deze (vernieuwde) Etos mascara’s liggen al eventjes in de winkel!

Lees ook:
Etos Soap it up!
MUA Eye Define Nourish & Care Volume Mascara

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?