Catrice Orange County

catrice orange county

Over roze kleurtjes gesproken! Gisteren liet ik nog Essie Lounge Lover zien en vandaag is het tijd voor Catrice Orange County. Je zou denken dat Catrice Orange County een oranje kleur is, maar dat is het zeker niet! Het is eigenlijk een kleur die heel erg lijkt op Lounge Lover van Essie. Hij is alleen even wat goedkoper šŸ˜‰ Ik laat hem vandaag aan jullie zien!

Lees ook: Primark nagellak Chianti & Ballerina

Catrice Orange County

catrice orange county

Wat is deze kleur lastig vast te leggen op camera zeg! Hij is namelijk echt koraal roze en is nog redelijk fel ook! Dat felle kan mijn camera helaas niet zo goed aan vrees ik en dat felle zie je dan ook niet echt terug op de foto’s. Wel heb ik nog een beetje geprobeerd de kleur aan te passen op de foto’s en dat is een klein beetje gelukt. Helaas niet helemaal zoals ik het wilde, maar ik denk dat je best een goede indruk krijgt.

catrice orange county

De lak dekt in twee laagjes en het lijkt, net als bij Essie Lounge Lover, of je in sommige gevallen toch net aan drie laagjes nodig hebt. Soms lijkt hij nƩt niet helemaal te dekken. Het is niet storend, trouwens. Zonder top coat glimt hij trouwens wel heel erg mooi als het is opgedroogd. Hij dekt vrij snel zoals ik van Catrice gewend ben. Het kwastje is lekker breed en werkt fijn, net zoals de huidige Catrice nagellakjes allemaal hebben tegenwoordig.

catrice orange county

Je kunt Catrice Orange County kopen bij Kruidvat en online op de website. Hij kost ā‚¬2,99 en daar krijg je 10ml lak voor. Ik ben blij met deze kleur en als je een lakje van Essie aan de dure kant vind, dan is dit een redelijk goede dupe van Essie Lounge Lover!

Lees ook:
Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook