Catrice Orange County

catrice orange county

Over roze kleurtjes gesproken! Gisteren liet ik nog Essie Lounge Lover zien en vandaag is het tijd voor Catrice Orange County. Je zou denken dat Catrice Orange County een oranje kleur is, maar dat is het zeker niet! Het is eigenlijk een kleur die heel erg lijkt op Lounge Lover van Essie. Hij is alleen even wat goedkoper ­čśë Ik laat hem vandaag aan jullie zien!

Lees ook: Primark nagellak Chianti & Ballerina

Catrice Orange County

catrice orange county

Wat is deze kleur lastig vast te leggen op camera zeg! Hij is namelijk echt koraal roze en is nog redelijk fel ook! Dat felle kan mijn camera helaas niet zo goed aan vrees ik en dat felle zie je dan ook niet echt terug op de foto’s. Wel heb ik nog een beetje geprobeerd de kleur aan te passen op de foto’s en dat is een klein beetje gelukt. Helaas niet helemaal zoals ik het wilde, maar ik denk dat je best een goede indruk krijgt.

catrice orange county

De lak dekt in twee laagjes en het lijkt, net als bij Essie Lounge Lover, of je in sommige gevallen toch net aan drie laagjes nodig hebt. Soms lijkt hij n├ęt niet helemaal te dekken. Het is niet storend, trouwens. Zonder top coat glimt hij trouwens wel heel erg mooi als het is opgedroogd. Hij dekt vrij snel zoals ik van Catrice gewend ben. Het kwastje is lekker breed en werkt fijn, net zoals de huidige Catrice nagellakjes allemaal hebben tegenwoordig.

catrice orange county

Je kunt Catrice Orange County kopen bij Kruidvat en online op de website. Hij kost ÔéČ2,99 en daar krijg je 10ml lak voor. Ik ben blij met deze kleur en als je een lakje van Essie aan de dure kant vind, dan is dit een redelijk goede dupe van Essie Lounge Lover!

Lees ook:
Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!
Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

10 Reacties

 1. 20 april 2016 / 21:43

  oh wat een mooi kleurtje! ik draag nooit meer lakjes van dit merk, binnenkort maar eens kijken wat de nieuwe kleuren voor dit seizoen zijn!

 2. Crafty Time | Janneke
  19 april 2016 / 19:17

  Een heel mooi kleurtje!

 3. Manon
  19 april 2016 / 18:28

  Prachtig kleurtje

 4. Chantalle
  19 april 2016 / 11:58

  Ik vind deze kleur echt prachtig!

 5. 19 april 2016 / 10:34

  Deze lijkt inderdaad veel op Essie Lounge Lover. Deze vind ik ook erg mooi en een mooi budget alternatief.

 6. 19 april 2016 / 10:18

  Dit kleurtje is echt mijn favoriet! Ik draag hem nu bijna iedere week, haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.