Essence Lights of Oriënt nagellak

by Mariska

Eerder had ik al een artikel gemaakt van het persbericht van Essence Lights of Oriënt en van die limited edition heb ik twee nagellakken gekocht. De rest was er helaas niet meer. Dit zijn Essence 01 Golden Gate to Oriënt en Essence 03 Princess Jasmines Choice. Twee totaal verschillende lakken. De ene is goud van kleur (nummer 1) en de andere is donkerpaars van kleur met shimmer (nummer 3). Beide laat ik vandaag aan je zien en ik was zelf ook erg benieuwd! De kleuren zijn niet kleuren waar ik direct voor zou kiezen.

Lees ook: Essence Cubanita nail polish limited edition

Essence Lights of Oriënt Golden Gate to Oriënt

essence lights of orient golden gate to orient
essence lights of orient golden gate to orient
essence lights of orient golden gate to orient

Essence Golden Gate to Oriënt is niet een kleur die ik snel zou kiezen. Het is een echte gouden kleur met veel shimmer. Wel iets wat me doet denken aan oriëntaal en het valt goed binnen de collectie. De lak dekt niet in één laagje en dus heb je er twee nodig voor het mooiste effect. Erg jammer vind ik dat hij best streperig lakt, ook omdat hij een beetje metallic achtig is. Dit is niet echt een favoriet. Dit komt doordat de kleur niet echt min ding is, maar ook de streperigheid van het lakken vind ik niet mooi.

Essence Lights of Oriënt Princess Jasmines Choice

essence lights of orient princess jasmines choice
essence lights of orient princess jasmines choice 1
essence lights of orient princess jasmines choice 2

Essence Princess Jasmines Choice vind ik wel weer een stukje mooier. Ook omdat een donkere kleur, paars én met shimmer veel meer mijn ding is. Deze lak lakt ook een stukje fijner en lijkt net iets minder streperig over te komen. Al moet je evengoed wel even goed uitkijken dat het niet streperig wordt. De dekking is wel ook veel beter. Deze lak dekt in principe goed genoeg in een enkele laag, maar ik zou er twee doen. Op de foto draag ik dan ook twee laagjes.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

essence lights of orient nagellak nail polish 1

Eigenlijk vind ik alleen de paarse lak wel mooi en de andere niet. Met de andere lakken uit de limited edition heb ik geen ervaring, helaas. De gouden is totaal niet mijn ding, dekt niet heel erg goed en is heel streperig. De paarse is meer mijn ding, lakt minder streperig en dekt ook veel beter. Het is dus ook een beetje een kwestie van smaak denk ik.

Essence Lights of Oriënt is een limited edition en kun je nog in de Kruidvat vinden zolang de voorraad strekt. Dat ligt dus ook een beetje aan het filiaal die je bezoekt. De lakjes bevatten 11ml aan product en kosten volgens mij rond de €2,00 per stuk.

Lees ook:
Essence Next Stop Summer nail polish
essence hug me it’s cold outside hand cream set

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?