Essence Love me like you do

by Mariska

Dit lakje moest ik ook echt gewoon meenemen toen ik hem zag! Normaal gesproken hou ik niet zo van felle paarse kleuren maar Essence Love me like you do vind ik wel heel mooi. Op de foto lijkt hij trouwens iets donkerder paars dan dat hij daadwerkelijk is. Kreeg het niet echt precies gecorrigeerd tot de kleur in werkelijkheid, maar hij komt enorm in de buurt! Ik ga hem laten zien. Als ik de zin .. ‘love me like you do’ hoor dan denk ik echt aan het nummer van Ellie Goulding. Prachtig nummer die ik al heel vaak heel hard heb gedraaid :)

Lees ook: Essence Winter Dreamin’ oogschaduw palette + blush & highlighter

Essence love me like you do

essence love me like you do
essence love me like you do
essence love me like you do 2

Essence Love me like you do is een paarse tint, maar in het ‘echie’ lijkt hij toch ook wel een beetje een soort van roestige kleur over zich te hebben. Dit was echt niet vast te leggen op de camera. Altijd als ik foto’s heb gemaakt bewerk ik ze nog na, ook soms qua kleur, maar wat ik ook deed ik kon de juiste kleur hier niet van maken. Niet dat hij compleet afwijkt, hoor, dat niet. Er zit alleen een wat andere tint nog overheen. Zelf hou ik enorm van dit soort kleurtjes. Een beetje de donkere. Alhoewel het volgende week dik in de twintig graden wordt, vind ik dit meer een lakje voor de herfst en winter denk ik. Toch is hij heel erg leuk!

essence love me like you do 4

Het lakje dekt eigenlijk al bijna goed in een laagje maar ik heb twee laagjes gebruikt om het mooi af te maken. Dit zie je ook op de foto’s. Hij bevat 8ml aan lak en de droogtijd is normaal. Niets op aan te merken. Je koopt Essence Love me like you do bij Kruidvat voor €1,69. Ik zou hem zeker aanschaffen in ieder geval ;)

Lees ook:
essence hug me it’s cold outside hand cream set
Essence wake up & make-up producten

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?