Bruno Banani summer limited edtion 2021

by Mariska

De Bruno Banani summer limited edition voor 2021 kwam afgelopen week binnen en ik was blij verrast! Zo ver ik mij kan herinneren had ik nog nooit zelf geuren van Bruno Banani geprobeerd dus is dit extra leuk om dit merk wat beter te leren kennen. Ik ontving de eau de toilette voor vrouwen en de eau de toilette voor mannen. Beide dus limited edition! Ik ga er wat meer over vertellen. Direct had ik al een favoriet van de 2 geuren.

Lees ook: https://doormariska.nl/versace-yellow-diamond-intense-eau-de-parfum/

Bruno Banani summer limited edition

bruno banani summer limited edition

En nu wat meer informatie over deze limited edition geuren voor deze zomer! De vrouwen editie is de oranje/roze flacon met bijbehorende kleur doosje. De blauwe is de geur die voor de mannen bedoelt zou zijn.

De vrouwen editie

Laat met de bruno banani Woman limited edition, een onweerstaanbare zomergeur van fruitige, florale en gourmandlagen, de zomer maar komen!

De geur vind ik wel lekker, maar persoonlijk om zelf te dragen iets te zoet. Gelukkig verschillen smaken van mensen. Zeker niet slecht, maar ik zou hem niet zo snel pakken. Al is het wel een vrolijke flacon en een echt zomergeurtje.

Topnoten: zwarte bes, mandarijn, goudsbloem
Hartnoten: jasmijn, perziksbloem, lelietje-van-dalen
Basisnoten: zoete cacao, vanille, framboos

De mannen editie

Vol van verrassende contrasten is de bruno banani Man limited edition, die bestaat uit een prikkelende blend van verfrissende en verleidelijke noten!

En deze mannengeur is dus favoriet bij mij, al vind ik het niet perse een mannengeur. Sowieso moet iedereen lekker dragen waar hij of zij zich prettig bij voelt. De geurnoten vind ik gewoon erg lekker bij elkaar. Ik vind hem een beetje friszoet, kan het niet echt anders uitleggen. Draag het parfum nu al een paar dagen :)

Topnoten: grapefruitolie, guarana, rode appel
Hartnoten: lavendel, nootachtig spread-akkoord, guaiac-hout
Basis: vetiver, benzoïne, amber

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?