Essence Kiss me Freddy

essence kiss me freddy

Hey, kijk eens wat ik hier heb! Een andere kleur lak dan de vorige. Dit is Essence Kiss Me Freddy, een groen / blauwe kleur met daarin zilveren glitters en een beetje een metallic glans lijkt wel. Of gouden shimmer. Heel apart lakje dit. Zeker niet mijn eerste keuze die ik op mijn nagels zou doen, maar wel apart genoeg om aan te schaffen. Hij ligt al een tijdje te wachten om op mijn blog te komen. En hier is ‘ie dan! Essence Kiss Me Freddy. Kijk mee!

Lees ook: Essence Indian Summer

Essence Kiss me Freddy

essence kiss me freddy

In het echt is de lak wel ietsje meer groen dan deze kleur. Hier lijkt hij wat meer blauwig op de foto. Toch vind ik de kleur wel heel erg mooi eigenlijk en ook wel iets apart. Het is niet een standaard glitterlakje, om het zo maar te zeggen. Ik zei het al; het is een mengeling van de basislak, gouden shimmer, zilveren glitter en misschien een beetje een metallic glans. Natuurlijk heb ik ook even een macro foto gemaakt. Lang leven mijn tussen lenzen.. (oh ja, review!)

essence kiss me freddy
essence kiss me freddy

Zo zie je een beetje beter hoe Essence Kiss Me Freddy in elkaar zit, al zie je hier niet echt de metallic glans op terug die ik bedoel. Wel zie je de grove zilveren glitters en de gouden shimmer. Best mooi eigenlijk, deze combinatie. Natuurlijk heb ik ook gewone nagellak swatches gemaakt zodat je van een afstand kunt zien hoe deze er uitziet. Ook niet geheel onbelangrijk ;)

essence kiss me freddy 4
essence kiss me freddy 5

Ik geloof echt dat ik nog nooit zo’n moeilijke lak op de foto heb weten te zetten. De kleur komt dan ook helaas niet geheel overeen met het ‘echie’. Hij is echt meer groen, maar dit kon ik er niet van maken. Ook weerkaatst het licht heel erg op de glitters. Het lakje valt qua lakken wel heel erg tegen. Je zou zeggen dat hij best goed dekt, maar helaas had ik voor de foto ongeveer drie best wel dikke lagen nodig. Dat maakt het er natuurlijk niet echt mooier op. Met twee lagen dekt hij nog niet helemaal goed. Hm, nee, niet helemaal tevreden.

Je kunt Essence Kiss me Freddy bij Kruidvat kopen voor €1,79 en bevat 8ml aan lak.

Lees ook:
W7 Duo blusher
Essence wake up & make-up producten

Geverifieerd door MonsterInsights