Douglas Rosa on board

douglas rosa on board

Tijdens mijn kleine shop uurtje nam ik Douglas on fire mee en dus ook Douglas Rosa on Board! Twee kleuren nagellak uit het eigen assortiment van Douglas . Zelf was ik hier nog niet bekend mee dus ik was heel erg benieuwd wat de kwaliteit van de lakken zouden zijn, hoe de kleur zou zijn en hoe fijn ze waren. Of dat ze helemaal niet fijn zouden zijn. Nu is het dus tijd om deze mooie roze koraalkleur aan jullie te laten zien. Ik ben altijd verzot op dit soort kleurtjes en zeker met dit mooie weer :)

Lees ook: China Glaze Flirty Tankini

Douglas Rosa on Board

douglas rosa on board
douglas rosa on board
douglas rosa on board
douglas rosa on board

Douglas Rosa on Board is dus een mooie roze koraalkleur uit het basisassortiment van Douglas zelf. Dit hebben zij nog niet zo heel lang en bestaat uit verschillende verzorgingsproducten waaronder dus ook nagellak. En heel veel nagellak ook nog eens! Ik heb daar ooit een foto van gemaakt van het hele schap en vond het nog knap lastig om er maar twee uit te kiezen, haha! Dat zijn dus deze twee geworden.

Douglas Rosa on Board dekt absoluut niet met een laagje dus je hebt er zeker twee nodig. Op sommige plekken zie ik dan helaas nog wel stukjes van mijn nagels erdoorheen. Dat vind ik zonde. Het kwastje had ik een beetje een haat / liefde verhouding mee. Op zich een fijn kwastje maar toch kon ik er niet helemaal netjes mee overweg. Ook de droogtijd viel me wel een klein beetje tegen. Hij deed er eigenlijk best wel lang over voor het goed droog was en ik de knoop van mijn broek kon dichtmaken zonder dat het beschadigde.

Je betaald voor dit lakje €5,99 en krijgt hiervoor 10ml, wat best veel is. Dit is alleen verkrijgbaar bij Douglas.

Lees ook:
Douglas Les Délices limited edition unicorn showergels
Miss Sporty nummer 38 (roze)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *