Kerstcadeau tips voor de man, simpel en leuk!

by Mariska
kerstcadeau tips voor de man

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Eerder schreef ik al eens over cadeautips voor mannen en nu met de kerst in aantocht is het leuk om weer lekker te gaan shoppen natuurlijk. Ik snap best dat het soms nogal lastig om te kiezen. Wat heeft hij al, wat heeft hij nodig en wat staat er op zijn verlanglijst? Ik geef in dit artikel kerstcadeau tips voor de man en wie weet heb je er iets aan en zie je iets waar je nog nooit aan hebt gedacht 🙂

Kerstcadeau tips voor de man

Een cadeau uitzoeken is niet altijd heel erg gemakkelijk (weet ik uit ervaring). Of dat nu voor mijn zusje is, voor mijn broertje of voor een vriendin. Want als ze geen lijstje hebben, wat hebben ze al? Wat vinden ze leuk? Wat is de moeite waard?

Ondergoed en mooie kleding

Ondergoed is een perfecte tip eigenlijk als je kijkt naar kerstcadeau tips voor de man. Het is misschien niet zo leuk als een parfum, maar wel heel praktisch. Misschien kun je eens wat uitpakken met een wat duurder merk ondergoed of pak het extra leuk in. Iets kleins kan het heel groot maken. Hemdvoorhem.nl is een website waar je mooie merken kunt vinden. Of wat denk je van een mooi overhemd of een merk trui of polo? Keuze genoeg 🙂

Samengesteld bierpakket/drankpakket

Niet iedere man drinkt alcohol, maar anders is een zelf samengesteld pakket met speciaal biertjes of wijntjes ook heel erg leuk. In een leuke mand met wat lekkere nootjes erbij bijvoorbeeld. Vind dat dit niet kan achterblijven bij kerstcadeau tips voor de man. Mocht hij geen alcohol drinken, dan kun je natuurlijk altijd een samengesteld pakket maken met andere lekkere dingen.

Mooie set gereedschap

Als je een handige man hebt die graag aan auto’s sleutelt of dingen zelf maakt, dan is het wellicht leuk en praktisch om een mooie set gereedschap te geven. Uit ervaring weet ik dat het binnen mijn familie altijd wel in de smaak viel.

De good old cadeaubon

Een cadeaubon valt volgens mij altijd wel in de smaak. Het is wel wat saai om te geven, maar ook deze kun je leuk inpakken. Maak er bijvoorbeeld een mooi gedicht bij of schrijf er iets liefs op als hij speciaal voor je is. Lieve woorden doen ook al een hele boel en is net de kerst op de taart als blijk van waardering.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.