Dit is wat ik op dit moment het meeste mis door de Coronacrisis

door Mariska

Eerder schreef ik er al over hoe de Coronocrisis mij het meeste raakt, maar er zijn ook dingen die ik ontzettend mis, zeker nu het mooi weer is. Het aantal graden stijgt en deze week wordt het al rond of zelfs boven de 20 graden. Perfect weer om wat leuke dingen te ondernemen die nu helaas niet kunnen. Wat mis ik het meeste op dit moment door de Coronacrisis?

Wat mis ik het meeste door de coronacrisis?

Leuk om over te schrijven klinkt gek, maar wilde er wel over schrijven wat ik nu het meeste mis op dit moment door de Coronacrisis. Het liefst onderneem ik nu verschillende dingen maar dat gaat helaas niet. En het zijn best wel dingen die ik normaal dus onderneem. Maar even afwachten tot alles weer een beetje normaal is. Als dat überhaupt nog deze zomer is dat we weer ‘normaal’ kunnen leven.

  • Concerten en hotels. De concerten mis ik al was de tour van The Kelly’s wel al afgelopen. Toch gingen we met regelmaat naar concerten als het mooi weer was, zoals vorig jaar juni naar Mönchengladbach. Hopelijk komen de Kelly’s snel weer terug of kunnen we naar solo concerten van Jimmy, Paddy of Angelo.
  • Terrasjes. Ik woon in Edam en dat is naast Volendam. Op de dijk kun je echt prinsheerlijk op een terrasje zitten maar ook dat is er nu niet bij.
  • Feestjes. Nu ben ik de laatste jaren niet echt meer een feestganger, maar had bijvoorbeeld wel graag naar kermis in de Goorn gegaan eind april. Ook dat gaat niet door.
  • Zonder na te denken dingen doen. En sowieso gewoon dingen doen zonder erbij na te hoeven denken. Nu moet je zelfs nadenken als je naar de supermarkt gaat, is een karretje verplicht en hangen er allemaal zeilen.
  • Winkelen. Regelmatig ging ik zelf winkelen. Niet een hele shopsessie, maar gewoon lekker neuzen bij Kruidvat, Action of Douglas bijvoorbeeld. Veel winkels zijn dicht natuurlijk en ik wil het zelf ook niet oplopen of verspreiden.
  • Weekendje weg in eigen land. Ook dat mis ik, gewoon lekker ergens naartoe en een weekend verblijven. Of dat nu op een vakantiepark is of gewoon bij vrienden en kennissen. Maar iedereen is voorzichtig en de vakantieparken in Nederland zijn nu volgens mij ook zo goed als gesloten. Logisch, maar wel vervelend.

Dit zijn de dingen die ik het meeste mis door de Coronacrisis. Wat mis jij op dit moment het allermeeste?

Lees ook:
Thuisquarantaine, wat te doen? Simpele, haalbare dingen!
Nivea Body Soufflé Cherry Blossom & Coconut
Hoe het coronavirus mij persoonlijk treft

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Tessa 7 april 2020 - 18:46

Wat ik het meeste mis is om musea te bezoeken en naar de dierentuin te gaan. Helemaal met dit mooie weer

Reageer
Rosanne 7 april 2020 - 12:30

Ik mis het echt wel om gewoon zonder nadenken dingen te doen. Het is allemaal zo vanzelfsprekend en nu waardeer ik de kleine dingen des te meer.

Reageer
Rachel Kromdijk 7 april 2020 - 10:23

Ik mis het meest uiteten want dat is ook een van de weinige dingen die ik doe haha. Ik vind een dag shoppen enorm vermoeiend en ik ben altijd weer blij dat ik weer de polder in rij. Maar ik geniet ik van onze moestuin en mooie wandelingen! Wat zou ik als eerste gaan doen wanneer alles weer open is? Sushi eten! Sowieso haha.. bij Shizen 🙂

Reageer
Simone 7 april 2020 - 09:53

Helemaal herkenbaar! Er lekker opuitgaan zonder na te denken, wat zal ik blij zijn als dat weer kan!

Reageer
Natascha - Beautyopinie 7 april 2020 - 09:25

Ik mis vooral mijn moeder. Het idee dat je niet even naar elkaar toe kunt, daar word ik echt erg verdrietig van. En de onbezorgde vrijheid, dat we kunnen doen wat we willen. Nu besef je pas hoe waardevol dat is!

Reageer
bychristiana 7 april 2020 - 08:46

Dingen doen zonder na te denken! Dat vind ik een goede. Het is zo gek om van mensen weg te moeten lopen op straat. Tenminste, ik loop echt met een grote boog om mensen heen als we Sketch aan het uitlaten zijn. En uit eten! Zeker in weekenden dat het lekker weer is, gaan we vaak zondag middag altijd lekker ergens zitten op een terras. Maar gelukkig zijn we nog gezond, dat is momenteel het allerbelangrijkst!

Reageer
Babs 6 april 2020 - 21:16

Ik mis het meest ook gewoon even de stad in gaan om lekker te neuzen. Ik ben nu veel te bang dat het toch te druk is dus blijf ik liever gewoon thuis.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.