Disney Cruella Collection by M·A·C: Iconic

by Mariska

De Disney Cruella Collection by M.A.C is hier! Ze is een notoir gewaagde antiheld die in gelijke mate gemene niveaus van houding en bizarre stijl uitdraagt. Vreselijk modieus. Een cultureel icoon dat erin slaagt tegencultuurrelevant te zijn. Authentiek. Onnavolgbaar. Ronduit onbeschaamd. We hebben het natuurlijk over Cruella de Vil – het beruchte hoofdpersonage gespeeld door Academy Award®-winnaar Emma Stone in Disney’s geheel nieuwe live-actiefilm, Cruella, die op 28 mei 2021 uitkomt.

Lees ook: MAC Spice It Up Lustre lipstick review

Cruella x M.A.C

Betreed de Disney Cruella-collectie van M · A · C , een collectie die ons subculturele erfgoed opnieuw bezoekt door inspiratie te halen uit het geliefde mode-icoon dat zo perfect het punk- en new wave-tijdperk van de late jaren 70 en vroege jaren 80 belichaamt , met haar levendige schuine streep van karmozijnrode lippen en harde zwart-witte schaduwen. “Met zo’n enorme trend voor het recyclen van de meer niche-tegencultuurmomenten van voorgaande decennia, voelt deze collectie aan als M · A · C die terugkeert naar een viering van het soort doe-het-zelf-styling en dappere transformatie die het oorspronkelijk tot zo’n buitenbeentje maakte, “legt Terry Barber, directeur van Makeup Artistry, M · A · C uit.

Rebels, glamoureus en onmiskenbaar fantastisch, deze limited-edition line-up voor ogen, lippen en gezicht viert de opkomst van onze favoriete modieuze schurk in haar nieuwe live-actiefilm. Cruella staat voor de rebellen, verschoppelingen, buitenbeentjes en originele regelovertreders die altijd de echte smaakmakers zijn geweest en blijven.

Deze begerige collectie punkrockrode en haute metallic-tinten is geïnspireerd op de meest iconische looks van Disney’s Cruella, allemaal gekleed om indruk te maken in een exclusieve tweekleurige verpakking. beïnvloed door haar ontwerpen in de film. “Het is high glamour met veel attitude, naar een nieuwe generatie gebracht”, zegt Barber.

Wees hier niet modieus laat voor.

m.a.c x cruella disney liquid lipstick
cruella disney m.a.c
cruella disney m.a.c

Over Disney’s Cruella

cruella disney m.a.c

Academy Award®-winnaar Emma Stone (La La Land) schittert in Disney’s Cruella, een geheel nieuwe live-action speelfilm over de rebelse begindagen van een van de meest beruchte – en notoir modieuze – schurken, de legendarische Cruella de Vil. Cruella, dat zich afspeelt in het Londen van de jaren 70 te midden van de punkrockrevolutie, volgt een jonge grifter genaamd Estella, een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een stel jonge dieven die haar honger naar kattenkwaad waarderen, en samen zijn ze in staat om een ​​leven voor zichzelf op te bouwen op de

De straten van Londen. Op een dag trekt Estella’s flair voor mode de aandacht van de barones von Hellman, een modellegende die verwoestend chic en angstaanjagend haute is, gespeeld door tweevoudig Oscar®-winnaar Emma Thompson (Howards End, Sense & Sensibility). Maar hun relatie zet een reeks gebeurtenissen en onthullingen in gang die ervoor zullen zorgen dat Estella haar slechte kant zal omarmen en de rauwe, modieuze en wraakzuchtige Cruella zal worden.

Cruella sterren Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell-Baptiste en Mark Strong. De film is geregisseerd door Craig Gillespie, met een scenario van Dana Fox en Tony McNamara, verhaal van Aline Brosh McKenna, Kelly Marcel en Steve Zissis, gebaseerd op de roman, The Hundred and One Dalmatians, door Dodie Smith. Cruella wordt geproduceerd door Andrew Gunn, Marc Platt en Kristin Burr, met Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff en Glenn Close als uitvoerende producenten.

Meer producten uit de Disney Cruella x M.A.C collectie kun je vinden bij o.a. Douglas.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?