MAC Spice It Up Lustre lipstick review

by Mariska
mac spice it up lustre lipstick

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Onlangs kocht ik weer een nieuwe lipstick. Je hebt de Jeffree Star Velvet Trap lipstick in The Perfect Red al gezien, nu is het tijd voor de MAC Spice It Up lustre lipstick. Lipsticks vind ik erg leuk om uit te proberen en een lustre lipstick van MAC had ik nog niet. In dit artikel geef ik mijn mening over deze lipstick. Een lustre lipstick is echt heel anders dan een lipstick die matte opdroogt. Kijk mee!

MAC Spice It Up lustre lipstick

We zijn gewend dat de MAC lipsticks in een mooi kartonnen doosje worden geleverd en dat is bij deze niet anders. Op de verpakking zie je ook duidelijk dat het om een lustre lipstick gaat, je vindt er de ingrediënten en de kleur, naam en het kleurnummer.

Lustre Lipstick geeft dunne tot medium kleurdekking met een semi glanzende finish

Eigenlijk viel ik voor de kleur en niet zozeer omdat het een lustre lipstick is. Donkerrode kleuren vind ik altijd chique staan en deze is dusdanig donkerrood dat hij zelf naar bruin neigt. Leuk en weer eens wat anders. Zoals ik al aangaf is de MAC Spice It Up dus een lustre lipstick en heeft het geen volledige dekking.

En dit is hoe de MAC Spice It Up lipstick eruit ziet op mijn lippen. Hij heeft zeker een hele mooie glans en de kleur dekt bij mij medium. Laat wel wat velletjes zien dus het is wel handig als je eerst een lipscrub over je lippen heen haalt. Dat ziet er dan net wat netter uit.

Deze lustre lipstick zit niet zo geramd en vast op je lippen als een matte (liquid) lipstick dus na het eten van een broodje moet je hem wel echt weer bijwerken. Het geeft ook best af op een glas en op een blikje. Is te verwachten maar ik wil het er toch bij vermelden.

De MAC lustre lipstick is o.a. verkrijgbaar bij bol.com, Douglas en de Bijenkorf.

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.