Angelo Kelly & Family Christmas bundle met soundcheck access

angelo kelly & family christmas bundle soundcheck access

Zoals jullie wellicht weten ben ik enorm fan van The Kelly Family . Angelo is al vanaf het begin eigenlijk mijn favoriet en hij treed nu alleen nog op met zijn eigen gezin; Angelo Kelly & Family. Er kwam een beperkte oplage van de Angelo Kelly & Family Christmas bundle waarbij een pasje zit voor soundcheck access. Oftewel, je kunt een soundcheck bijwonen van een concert naar keuze. Hoe leuk!? Nou, die moesten wij hebben, mijn zusje en ik. Wat zit er in deze Christmas bundle?

Lees ook: Mijn liefde voor The Kelly Family

Angelo Kelly & Family Christmas bundle

De complete inhoud van de Angelo Kelly & Family Christmas bundle.

En dit is wat er in zit. Zo leuk gedaan! De cd was ingepakt in een leuk inpakpapier van een mooie rode kleur met de naam en logo van Angelo en zijn familie. Daarnaast een mooi rood keycord met ook het logo en de naam met daarbij de pas voor toegang tot een soundcheck naar keuze. Ik vind dat pasje heel leuk zo in combinatie met het keycord, alsof je echt bij de crew hoort en backstage mag, haha.

Eigenlijk dacht ik dat in de Angelo Kelly & Family Christmas bundle een kerstkaart zou zitten met een geprinte handtekening maar niets is minder waar. De handtekening en kerstgroet staan er met zwarte stift opgeschreven, dus persoonlijk geschreven door Angelo zelf. Super leuk!

Met de pas kun je toegang krijgen tot een soundcheck naar keuze van ‘nu’ tot eind 2022. Dat is nogal breed maar wel heel erg leuk aangezien hij vaak verschillende soorten tours doet. Kerst tour en zomer tour bijvoorbeeld. Nu is het door Corona even wachten hoe het allemaal gaat lopen maar mijn zusje en ik gaan sowieso samen naar een leuke soundcheck. Helemaal zin in! De cd gaan we natuurlijk luisteren met kerst, het keycord belandt aan mijn sleutelbos en de kerstkaart gaan we voor altijd bewaren ;)