Diary 21 februari 2016 (pizza, foute party & youtube)

PicMonkey Collage3

In het artikel over de verandering van mijn blog die eraan komt, besloot ik ook om meerdere foto dagboekjes te maken. Niet dat mijn dagen allemaal even boeiend en interessant zijn, maar hé, het hoort wel bij de wat persoonlijkere kant van mijn blog natuurlijk. Ik moest er gisteren nog even een soort van aan wennen om zoveel foto’s te maken, maar zo krijg je een beetje een indruk van een simpele zondag ;) Volgende keer zijn ze langer, beloofd!

Oké deze zijn van zaterdagavond dus die heb ik er even bijgedaan. Zaterdagavond was er een foute party op het dorp en we besloten erheen te gaan. Niet echt een foute outfit kunnen scoren maar toevallig had ik nog een MUA oogschaduw palette liggen die nu wel heel goed van pas kwam. Ik pakte een paar felle kleuren en smeerde die op onze ogen, had nog twee foute brilletjes van de Zwarte Cross van 2013 en deed alle kettingen die ik had om. Als dit niet fout is?

foute party 2

En nog even een andere pose, ook voor op Snapchat natuurlijk.
En ’s ochtends toen ik wakker werd sprong ik gelijk maar onder de douche. Natuurlijk heel slecht om de make-up er niet af te halen voor je gaat slapen, maar daar had ik om 5:00 zondagochtend echt geen kracht meer voor.

douche water

Dit is dus onze douche, mooie ouderwetse bruine tegeltjes. Niet mijn smaak, maar goed. En mijn roze eendje als douche puff. Ook vroeg mijn lichaam om nogal wat extra vocht zoals je zult begrijpen. Dus lekker in bed tv kijken na het douchen met een flesje water.

PicMonkey Collage

Op tv was niet zoveel bijzonders te vinden, dus ging ik alle Youtube filmpjes kijken die ik de afgelopen dagen had gemist. Teske haar filmpjes vind ik meestal heel erg leuk en dus keek ik ook haar filmpjes. Daarna kreeg ik wat honger en deed ik een pizza in de oven. Deze pizza met asperge en ham van Wagner is echt heerlijk en zou iedereen moeten proberen!

PicMonkey Collage1.

Lekker smakelijk, toch? Het is echt mijn favoriete pizza. Ook raspte ik nog twee komkommers en deed dat in een grote kom, met suiker en azijn eroverheen. Goed roeren en het is echt super lekker! Kennen jullie dat? Komkommer met suiker en azijn?

Lees ook:
Diary 12 maart 2016 (feestje, bloggen en nagellak)
Mijn week in foto’s #7
Mijn week in foto’s #5 verhuisd en rustiger aan

Geverifieerd door MonsterInsights