Chanel Coco Noir eau de parfum review

chanel coco noir eau de parfum

Chanel Coco Noir stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Ik wilde dit parfum hoe dan ook in mijn parfum stash hebben, aangezien ik de standaard Chanel Coco al had gehad én Coco Mademoiselle intense op dit moment ook al in mijn stash heb. Die is heerlijk voor de zomer en blijft ook lekker lang hangen. Met mezelf afgesproken dat als ik mijn eerste opdracht binnen zou hebben als volledig zelfstandige, ik dit parfum mocht aanschaffen.

En dat gebeurde! Een klant nam een blogpakket af, dus ik mocht mezelf natuurlijk trakteren. Alles moet je vieren, ook de kleine dingen. Al is dit voor mij groot. Mijn eerste opdracht. En natuurlijk heb ik dit parfum al getest en is er een review van online, zoals je nu leest. Lees mee, dé Chanel Coco Noir eau de parfum review.

Chanel Coco Noir eau de parfum

chanel coco noir eau de parfum

De flacon van Chanel Coco Noir vind ik wel heel chique ogen. Het is zwart met gouden details en dat spreekt me erg aan. Eigenlijk is de flacon ook weer vrij simpel en straks, maar ook dat vind ik zelf wel mooi. Maar wat erin zit is natuurlijk eigenlijk nog wel belangrijker, dat ga je immers dragen en moet goed ruiken en vooral (redelijk) lang blijven hangen.

Geurnoten van Chanel Coco Noir eau de parfum

Topnoot: Grapefruit
Hartnoot: Jasmijn, Patchouli
Basisnoot: Wierook, Tonka Boon

De geurnoten van Chanel Coco Noir zijn wel de noten waar ik op gevallen ben. Sowieso vind ik patchouli, wierook en jasmijn altijd wel heel erg lekker in een parfum. En de geur is ook echt heel erg lekker. Je ruikt dat het een kruidige geur is bij het opspuiten. En natuurlijk had ik gehoopt dat de geur lang zou blijven hangen, maar dit is helaas niet het geval. Ik vind dit een grote teleurstelling. Het is zo’n lekkere geur voor deze tijd van het jaar.

Is Chanel Coco Noir het kopen waard?

Eigenlijk had ik dan ook gehoopt dat deze Chanel Coco Noir eau de parfum review wat positief zou worden, maar helaas. Vergeleken met de andere geuren van Chanel die ik geprobeerd heb (Coco Mademoiselle Intense en Chanel Coco) valt deze een beetje weg. Je ruikt er wel de basis van Coco Mademoiselle in, dat wel. Maar hij had van mij wat steviger mogen zijn. Een geur die je echt ruikt en lang blijft hangen.

----------

Verkrijgbaar bij:

iciparisxl.nl (€80,00)
bol.com
Laatst bijgewerkt op : 2 mei 2024 - 19:43