Burberry Brit eau de toilette review (teleurstelling?)

burberry brit eau de toilette

Eerder schreef ik al eens over het Burberry Brit eau de parfum voor dames en nu ga ik over de Burberry Brit eau de toilette schrijven. Want merk je echt wel verschil tussen de eau de toilette en het eau de parfum? Zelf vind ik de eau de toilette in ieder geval een soort van budgetproof. Ja, het kost een paar tientjes, maar dan heb je wel maar liefst 100ml! Daar kun je dus een hele tijd mee vooruit. Het is trouwens ook wel een geur die vaak bij Kruidvat bijvoorbeeld verkrijgbaar is. Goed, ik laat je mijn mening weten!

Lees ook: Burberry Brit woman eau de parfum

?wi=270660&ws=

Burberry Brit eau de toilette

Een gekonfijte bloemige geur, sensueel en verslavend. Frisse peer, gesuikerde amandelen en intense vanille. Beschikbaar in eau de parfum en eau de toilette.

Ik heb een aantal jaren geleden de Burberry Brit eau de toilette ook al eens gekocht en kwam erachter dat de flacon nu veranderd is. Normaal waren er namelijk de klassieke rechte strepen op de flacon en nu is dit er. Ook het doosje is aangepast vergeleken met de vorige versie. De geur vind ik zo lekker voor de herfst en de winter en hij is redelijk betaalbaar. Dat is de reden dat ik hem kocht. Maar ik was wel enigszins teleurgesteld moet ik zeggen.

Je hebt Burberry Brit eau de toilette, maar je hebt hem ook in een eau de parfum. Vroeger (een aantal jaar geleden dus) was de eau de toilette zelfs al lekker sterk en bleef je echt de hele dag ruiken. Super goed en fijn voor een eau de toilette. Deze versie lijkt niet alleen qua uiterlijk aangepast maar ook zeker qua geur intensiteit.

Of ik hem zou aanraden? Ja en nee. Het is een heerlijke geur voor de koudere maanden, maar ik vind hem dusdanig zacht van geur dat ik hem al heel erg snel vind vervliegen. Een aantal jaar geleden, bij de vorige versie (?) was dat helemaal niet zo. Die rook je letterlijk dacht en nacht. Zo jammer dat het is aangepast. Wellicht dat het van bedrijf veranderd is.

Kennen jullie Burberry Brit eau de toilette al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *