De beste wensen, en wat ik wens dit jaar

de beste wensen

En dan is het alweer 2022, de beste wensen! De tijd is echt gevlogen afgelopen jaar en ik heb dan ook het nodige meegemaakt. Ik wilde zeggen de ‘kerst op de taart’ was mijn burn-out, maar dat is natuurlijk niet de spreekwoordelijke kers op de taart. Alhoewel, ik weet wel beter wat ik wil en niet wil. Al blijf ik wispelturig. Sorry! Laat ik het zo zeggen dat ik er vele malen sterker uit ben gekomen, dingen een plekje heb kunnen geven zoals het overlijden van mijn vader en geleerd dat er voor jezelf zijn belangrijker is dan voor anderen. Hoewel ik anderen nog graag steeds help, daar niet van.

Lees ook: Maar jij maakt dus vooral keuzes op je gevoel?

Sale / Solden 2022

De beste wensen, voor iedereen!

de beste wensen
Photo by Olya Kobruseva on Pexels.com

Voor iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar en dat alles wat je wel wilt op je pad komt en wat je niet wilt van je pad afgaat. Je goede keuzes mag maken, naar je gevoel luistert en doe waar je achterstaat. Ik heb zelf geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en te doen waar ik achtersta. Niet makkelijk in het begin, maar het is wel heel erg fijn kan ik je vertellen. Net als dat ik naar Enschede wilde verhuizen bijvoorbeeld.

Op het moment dat ik het mijn naasten vertelde kreeg ik gekke reacties als: “wat moet je daar nou weer?” of “dat is wel heel erg ver weg!”. En tuurlijk doen die reacties je wat, maar ik volgde gewoon mijn eigen gevoel. Ik wilde daar naartoe, dus schreef me in voor een woning. En dat ging snel. In juni ingeschreven in augustus geloot voor een woning. En een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt de laatste jaren. Hier ben ik echt blij!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook