De vernieuwde sheacollectie van L’OCCITANE

sheacollectie loccitane

De vernieuwde sheacollectie van L’Occitane , daar ga ik wat over vertellen. De verzachtende sheaboter is bijzonder rijk aan omega-3 en omega-6, twee essentiële vetzuren voor de barrièrefunctie van de huid tegen beschadiging van buitenaf. Op magische wijze werken ze samen om de huid te verzachten zodra de crème wordt aangebracht. Onze sheacrèmes* voor het gezicht en lichaam zijn nu geschikt voor de hele familie en zelfs voor de gevoelige huid! Ze hebben een nieuwe formule** gekregen met minstens 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, een nieuwe hypoallergene geur die bij shea past en formules die de natuurlijke pH van de huid respecteren. Wat wil je nog meer?

*Met uitzondering van onder handcrèmes. **Behalve de lichaamsscrub, die al voldeed aan het Clean Charter.

Lees ook: Ontdek deze 4 bodybutters (ook voor kerstcadeau!)

Sheacollectie van L’Occitane

sheacollectie l'occitane

Shea handcrème

vernieuwde shea collectie l'occitane

96% natuurlijke ingrediënten en voldoet aan het Clean Charter* van L’OCCITANE
Deze formule voldoet aan de strenge criteria van het Clean Charter van L’OCCITANE* en helpt de huidbarrière weer in balans te brengen. Hij is getest onder dermatologische controle en voedt en kalmeert onmiddellijk, terwijl je handen tegen dagelijkse aggressies worden beschermd. Uiteraard heeft de crème zijn heerlijke originele geur behouden.
*Meer informatie op www.loccitane.com

Shea Rich Bodyscrub

sheacollectie l'occitane

Deze romige scrub met 10% sheaboter en stukjes gemalen noot exfolieert effectief en zacht. Hij is met name geschikt voor de droge en gevoelige huid en helpt om dode cellen te verwijderen. De scrub maakt de huid op comfortabele wijze glad en zacht, klaar om andere verzorgingsproducten beter op te nemen.

Ultra light body cream

sheacollectie l'occitane

Ultra Light Body Cream 5% Shea 95% natuurlijke ingrediënten en voldoet aan het Clean Charter* van L’OCCITANE.
Met zijn verrassend luchtige textuur voedt, kalmeert en verzacht de Ultra Light Body Cream de gevoelige huid. Hij voelt zacht aan op de huid en maakt hem soepel, comfortabel en gehydrateerd, tot 24 uur.

Loccitane Shea ultra rich body cream

sheacollectie l'occitane

Ultra Rich Body Cream 25% Shea 95% natuurlijke ingrediënten
Deze crème voedt de huid intensief en verzacht hem onmiddellijk. Hij versterkt de huidbarrière 8 keer meer en biedt zachtheid, comfort en hydratatie. KAN worden gebruikt voor het hele gezin en vooral op een (zeer) droge en gevoelige huid dankzij de nieuwe hypoallergene geur. Ontdek de nieuwe eco-navulling die 28 ton plastic per jaar bespaart!