Het wonen in Enschede met een mooie visgraatvloer

by Mariska

Op dit moment woon ik zo’n beetje een maand in Enschede en wilde er weleens over schrijven hoe het me nu bevalt. Ineens moest ik switchen van woonplaats, adreswijzigingen versturen en een nieuwe baan fixen. En niet alleen dat, want ik moest ook een nieuwe vloer uitkiezen. Houten vloeren zijn favoriet, maar toch is het iets anders geworden. Het huis werd namelijk helemaal leeg opgeleverd. Voordeel daarvan is dat je wel alles naar eigen smaak kunt inrichten en daar ben ik nog steeds beetje bij beetje mee bezig. Wel wilde ik een visgraatvloer, dat stond vast.

Waarom een visgraatvloer?

Je kunt heel gemakkelijk kiezen voor een standaard laminaatvloer of een standaard vinylvloer maar ik wilde iets anders. Niet standaard en iets wat modern zou staan, wat bij industrieel past. Zodoende kwam ik uit op een visgraatvloer en ik heb echt geen seconde spijt. Het staat zo mooi in het interieur! Maakt het net wat anders. Zelf heb ik gekozen voor een wat lichtere crème kleur (als je het zo noemt) om het lekke ruimtelijk te laten lijken. Dat is in combinatie met mijn zwarte meubels en (gouden) accessoires echt wel heel erg mooi.

In mijn geval heb ik wel gekozen voor vinyl omdat het voor mijzelf wat praktischer is, maar liever had ik een houten visgraatvloer gehad. Het blijft nog even bij dromen maar wellicht komt het een keer uit :)

Het wonen in Enschede en de nieuwe baan

Het bevalt me echt heel erg goed in mijn nieuwe appartement. Op dit moment ben ik nog steeds bezig om alles mooi in te richten naar wens en beetje bij beetje doe of koop ik er wat bij. Dat gaat prima zo. Rustig aan en naar mijn eigen smaak inrichten, dat is het belangrijkste. Maar het allerbelangrijkste is dat ik me al wel gewoon lekker thuis voel. Ook wat betreft mijn nieuwe baan waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Daar ga ik verder niet over vertellen maar het is wel een omslag vergeleken met de hulp in de huishouding die ik deed.

Al met al zit ik dus heel erg op mijn plek en voel ik me meer dan thuis. Kiekjes uit mijn woning laat ik nog wel voorbij komen op mijn Instagram en op mijn blog :)

Wat vind jij van een visgraatvloer? Zou je dat in huis willen?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?