13 leukste cadeaubonnen om nu te geven!

de leukste cadeaubonnen

Cadeaus zijn natuurlijk leuk om te geven in deze tijd van het jaar, maar cadeaubonnen zijn ook heel erg leuk! En dat hoeft helemaal niet zo standaard te zijn. Kerst is inmiddels voorbij en hoewel dat in het teken staat van de cadeaus geven en krijgen, kun je natuurlijk een cadeaubon altijd wel geven. Daar hoeft niet perse een reden voor te zijn. Iemand hoeft niet jarig te zijn, maar gewoon eens spontaan is ook al heel erg leuk. Iemand verrassen! Kijk mee naar de leukste cadeaubonnen die ik heb gevonden voor je. Ik weet zeker dat je hier inspiratie uit kunt op doen.

Lees ook: 3 simpele ‘cadeaus’ voor elk moment

De leukste cadeaubonnen op een rij

de leukste cadeaubonnen

Cadeaubonnen hoeven helemaal niet zo saai te zijn als dat de naam doet vermoeden. Een van de voordelen is dat je er heel erg veel hebt in verschillende genres en dat de persoon dan zelf kan kiezen wat hij of zij van de bon aanschaft. Dan zit jij ook niet met de keuzestress, dus eigenlijk is het win win ;) Na het lezen van dit artikel heb jij zeker inspiratie op gedaan, dat weet ik zeker. Oké, let’s go!

Keuze cadeaukaart

Een keuze cadeaukaart zegt het eigenlijk al. Je geeft iemand een cadeaubon en zet een bepaalde waarde op die cadeaubon. Die reken je af bij de kassa en vervolgens krijg je ook wel een bon mee met uitleg. De ontvanger kan dan zelf kiezen waar hij of zei de cadeaubon gaat besteden. Dat is natuurlijk ook heel erg leuk! Zo kan degene iets uitzoeken wat hij of zij nog op de verlanglijst heeft staan. En scheelt jou stress :)

Beauty cadeaubon

Een van de leukste cadeaubonnen om te krijgen (vind ik zelf) is wel een beauty cadeaubon. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een cadeaubon voor. Denk hierbij aan drogisterijen, parfumerieën of een lekker wellness cadeaubon voor een resort. Komt altijd van pas en is voor iedereen. Een dames parfum of een oogschaduwpalet komt altijd wel van pas.

Dagje of weekend weg, een van de leukste cadeaubonnen

Herinneringen maken zijn vaak leuker dan een fysiek cadeau. Althans dat vind ik zelf. Zo heb je talloze cadeau kaarten die je kunt geven als je iemand een weekendje weg gunt of een dagje weg. Zo is er bijvoorbeeld een heuse Efteling cadeau kaart. Maar ook een hotel giftcard, een bioscoopbon uiteraard, podium cadeaubon en zelfs een festival cadeaubon. Denk dat daar echt wel iets leuks tussen zit, toch?

Voor de gadgetfreaks

En dan een leuke: voor de gadgetfreaks. Daar zijn ook hele leuke cadeaubonnen voor! Denk hierbij aan de grote ketens die elektronica verkopen, maar ook aan klusbonnen van de doe-het-zelf zaken. Want ook daar kun je gadgets kopen in de vorm van apparaten om te klussen, toch mannen? En vrouwen natuurlijk! Als je net bezig bent om je huis op te knappen is het leuk om daar eens te kijken. Mannen zijn voornamelijk gek op boormachines, schuurmachines en in die trant.

Het hoeft natuurlijk niet een heel groot bedrag te zijn wat je op een cadeaubon stort. De ontvanger kan dan altijd een bedrag bijbetalen als het duurder is. Helemaal niet erg, want dan heeft hij of zij wel een leuke korting en heb jij bijgedragen aan het cadeau dat hij of zij graag wilde hebben.

Geverifieerd door MonsterInsights