De 3 mooiste zwart goud vliesbehang

black dresser with mirror in room

Zelf heb ik zwart goud vliesbehang in mijn woonkamer en ik vind dat echt mega mooi. Het is een zwart vliesbehang met een gouden visgraatmotief. Was toentertijd een rib uit mijn lijf, maar toch gekozen om het te doen omdat ik zwart met goud een hele mooie combinatie vind. Voorheen had ik alles wit, maar dit geeft veel meer sfeer in huis. Dus daarom in dit artikel een paar hele mooie zwart goud vliesbehang op een rij waarmee jij ook die mooie sfeer creëert in huis. Of dat nu de woonkamer of de slaapkamer is. Kijk maar mee naar deze sfeermakers.

Zwart goud vliesbehang

Laat ik beginnen met het mooie zwart gouden behang die ik in mijn woonkamer heb, dat is de eerste in de bovenstaande lijst. Elke keer als er een foto van te zien is op mijn Instagram krijg ik veel vragen. Dat is nu uit de wereld, haha! Ik vind hem nog steeds prachtig en mooi te combineren met de zwarte Kallax kast van Ikea met daarbij deze Bullig manden.

Industrieel vliesbehang zwart goud

De tweede die je ziet is wat meer industrieel maar kan ook erg mooi zijn. Het ziet er als een geverfde muur uit met veel structuur. Dat zie je heel goed terug, en tussen die zwarte structuur zie je ook mooie gouden stukken structuur. Vind ik ook heel mooi bij een industriële inrichting passen. Mooi te combineren met houtkleurige accessoires en bruine meubelen bijvoorbeeld. Kan naar mijn idee ook prima op de slaapkamer!

Zwart behang met gouden bladeren

De derde is ook een hele mooie optie en staat meer chique in tegenstelling tot het industriële. Al moet je wel oppassen dat het niet te druk wordt denk ik. Omdat de gouden lijnen van de bladeren er best veel zijn wordt het al snel druk. Zo zie je maar dat je veel soorten zwart goud vliesbehang hebt.

Het voordeel van vliesbehang is ook dat je geen behangtafel en dat soort dingen nodig hebt. Je koopt behanglijm voor vliesbehang, dat breng je aan op de muur en je plak het behang er tegenaan. Dat doe ik ook zo in mijn eentje :)

Ik heb er expres voor nu 3 gepakt omdat anders de keuze wel heel moeilijk wordt en ikzelf deze 3 de moeite waard vind om te vermelden op mijn blog. Inclusief die van mezelf natuurlijk. Die kocht ik ook bij bol.com en de levering ging via de verkoper zelf. Dat liep allemaal heel soepel en is netjes geleverd.