Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Body bar in meloengeur van shampoobar.nl

shampoobar body bar

Laatst ontving ik een body bar van shampoobars.nl in de geur meloen. Meloen is echt mijn favoriete geur en smaak ever dus hier was ik heel erg blij mee. Het is wel even wennen als je altijd gewoon douchegel gebruikt en ineens over gaat op een vaste zeep. Kan me nog herinneren dat ik dat vroeger niet heel erg geweldig vond, maar ik gaf het graag nog een kans natuurlijk. De geur alleen al is echt hemels. Ik heb er een paar keer mee onder de douche gestaan en vertel graag wat meer over deze body bar in meloengeur.

Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Onder het mom van “begin bij jezelf” hebben wij het initiatief genomen om deze webshop op te richten. Ons doel is om het gebruik van plastic shampoo flessen te minderen.

Body bar in meloengeur

body bar meloengeur

Je huid heeft dagelijks veel te lijden. Direct zonlicht, luchtverontreiniging, slijtage door arbeid en andere externe factoren kunnen je huid uitdrogen en beschadigen. Het is verstandig om je huid regelmatig te reinigen met een niet-agressief reinigingsproduct.

De body bar in meloengeur die ik ontving is rijk aan vitamine C en vitamine B. Deze vitaminen kunnen huidveroudering, onzuiverheden en pigmentvlekken tegengaan en helpen bij het gezond houden van je huid. De fruitextracten zorgen voor een hemelse en vooral fruitige geur. De body bar in meloen heeft over het algemeen een hydraterende, verzorgende en kalmerende werking.

Klinkt natuurlijk erg goed en ik merk dat de geur al lekker aanwezig is als je het pakketje open maakt. Zelf vind ik het altijd fijn als de geur lekker blijft hangen als ik onder de douche vandaan kom en dat merk ik bij deze body bar wel. De geur is niet overweldigend en subtiel aanwezig op mijn huid. Wel is het met een vaste zeep of in dit geval de body bar het geval dat je huid niet extra zacht aanvoelt in het begin als je jezelf ermee hebt gewassen. Het voelt een beetje stroef. Niet erg, maar is wel even wennen ­čÖé

body bar meloengeur
Sodium palmate, sodium palm kernelate, glycerin, aqua, trehalose, olea europaea (olive) fruit oil, butyrospermum parkii (shea butter), theobroma cacao (cocoa) seed butter, cucumis melo (melon) fruit extract, ci 77891, ci 11680, ci 74160

Op de verpakking van de body bar (en ook de shampoo bars) vind je de ingrediënten die verwerkt zijn in het product. Wel zo handig dat je dit direct kunt zien als je het product ontvangt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind het een leuk product die ik met veel plezier ga gebruiken. Niet alleen de geur is hemels, ik vind het ook wel fijn dat er zo goed als fijne ingrediënten inzitten. Ik heb last van eczeem en dan moet ik altijd wel een beetje uitkijken met bepaalde ingrediënten als siliconen en parabenen. Het is zuinig, makkelijk te bewaren en is over all gewoon een fijn product. De verpakking is biologisch afbreekbaar, is dierproefvrij en vegan.

Deze body bar in meloengeur is verkrijgbaar bij shampoobar.nl en kost €6,95. Daarvoor krijg je 100 gram aan product. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden en als je voor 15:00 bestelt heb je het vaak de volgende werkdag in huis.

Lees ook:
I ♥ Woodwick waxmelts, mijn favorieten
& Other Stories ‘Avant-Garde Air’, krachtige nieuwe geur
Burberry Body Tender eau de toilette

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Bianca
  28 november 2019 / 10:35

  Alleen al vanwege de geur zou ik dit product wel eens willen proberen x

 2. 27 november 2019 / 22:38

  oh ik ben sowieso fan van shampoo bars, ideaal in gebruik! Vooral op vakantie zijn ze ideaal

  • Mariska
   Auteur
   28 november 2019 / 09:34

   Ja bijvoorbeeld voor op vakantie inderdaad, zeker een aanrader!

 3. 27 november 2019 / 09:26

  Ik herken wel wat je schrijft; dat ‘stroeve huidgevoel’. Dat is inderdaad gewoon even om iets aan te wennen als je opeens gaat douchen met een zeep in plaats van een vloeibaar product. Ik had dat bijvoorbeeld ook toen ik overstapte op haarverzorging zonder siliconen. Na een paar keer wassen is het dan vaak al goed!
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – Z├│ hou je je goede voornemens straks w├ęl vol!My Profile

  • Mariska
   Auteur
   27 november 2019 / 10:02

   Ja dat stroeve gevoel heb ik ook altijd inderdaad in het begin met zeep. En dat klopt wat je zegt, voor je het weet is dat ‘gevoel’ voorbij.

 4. 27 november 2019 / 07:53

  Lijkt me een fijn product! Ga sowieso eens op de webshop rondkijken, want ik ben ook wel benieuwd naar de shampoo bars. Heb dit nog nooit gebruikt, maar wel altijd al eens willen proberen. Ik gebruik voor mijn haar ook producten zonder siliconen en parabenen sinds een tijdje, dus het proberen waard.
  Lees het laatste blogbericht van Sanne – Huispraat #2: keuken kiezen & constructieve kwestiesMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   27 november 2019 / 10:02

   Ja ik wilde dat ook proberen, maar omdat ik specifieke shampoo en conditioner nu gebruik heb ik die niet gekozen. Het ruikt wel hemels, dus hopelijk de shampoobars ook ­čÖé