Body bar in meloengeur van shampoobar.nl

shampoobar body bar

Laatst ontving ik een body bar van shampoobars.nl in de geur meloen. Meloen is echt mijn favoriete geur en smaak ever dus hier was ik heel erg blij mee. Het is wel even wennen als je altijd gewoon douchegel gebruikt en ineens over gaat op een vaste zeep. Kan me nog herinneren dat ik dat vroeger niet heel erg geweldig vond, maar ik gaf het graag nog een kans natuurlijk. De geur alleen al is echt hemels. Ik heb er een paar keer mee onder de douche gestaan en vertel graag wat meer over deze body bar in meloengeur.

Shampoo Bars is opgericht door een kleine groep mensen die de wereld een beetje mooier willen maken. Onder het mom van “begin bij jezelf” hebben wij het initiatief genomen om deze webshop op te richten. Ons doel is om het gebruik van plastic shampoo flessen te minderen.

Body bar in meloengeur

body bar meloengeur

Je huid heeft dagelijks veel te lijden. Direct zonlicht, luchtverontreiniging, slijtage door arbeid en andere externe factoren kunnen je huid uitdrogen en beschadigen. Het is verstandig om je huid regelmatig te reinigen met een niet-agressief reinigingsproduct.

De body bar in meloengeur die ik ontving is rijk aan vitamine C en vitamine B. Deze vitaminen kunnen huidveroudering, onzuiverheden en pigmentvlekken tegengaan en helpen bij het gezond houden van je huid. De fruitextracten zorgen voor een hemelse en vooral fruitige geur. De body bar in meloen heeft over het algemeen een hydraterende, verzorgende en kalmerende werking.

Klinkt natuurlijk erg goed en ik merk dat de geur al lekker aanwezig is als je het pakketje open maakt. Zelf vind ik het altijd fijn als de geur lekker blijft hangen als ik onder de douche vandaan kom en dat merk ik bij deze body bar wel. De geur is niet overweldigend en subtiel aanwezig op mijn huid. Wel is het met een vaste zeep of in dit geval de body bar het geval dat je huid niet extra zacht aanvoelt in het begin als je jezelf ermee hebt gewassen. Het voelt een beetje stroef. Niet erg, maar is wel even wennen :)

body bar meloengeur
Sodium palmate, sodium palm kernelate, glycerin, aqua, trehalose, olea europaea (olive) fruit oil, butyrospermum parkii (shea butter), theobroma cacao (cocoa) seed butter, cucumis melo (melon) fruit extract, ci 77891, ci 11680, ci 74160

Op de verpakking van de body bar (en ook de shampoo bars) vind je de ingrediënten die verwerkt zijn in het product. Wel zo handig dat je dit direct kunt zien als je het product ontvangt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind het een leuk product die ik met veel plezier ga gebruiken. Niet alleen de geur is hemels, ik vind het ook wel fijn dat er zo goed als fijne ingrediënten inzitten. Ik heb last van eczeem en dan moet ik altijd wel een beetje uitkijken met bepaalde ingrediënten als siliconen en parabenen. Het is zuinig, makkelijk te bewaren en is over all gewoon een fijn product. De verpakking is biologisch afbreekbaar, is dierproefvrij en vegan.

Deze body bar in meloengeur is verkrijgbaar bij shampoobar.nl en kost €6,95. Daarvoor krijg je 100 gram aan product. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden en als je voor 15:00 bestelt heb je het vaak de volgende werkdag in huis.

Lees ook:
I ♥ Woodwick waxmelts, mijn favorieten
& Other Stories ‘Avant-Garde Air’, krachtige nieuwe geur
Burberry Body Tender eau de toilette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *