Catrice Plumping Gel lipstick in My Lips! My Rules! & The Future is Femme

catrice plumping gel lipstick

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Enige tijd geleden ontving ik een perspakketje met nieuwe producten van Catrice en daar zaten 2 varianten van de Catrice Plumping Gel lipstick in My Lips! My Rules! en The Future is Femme. Volgens mij zijn deze van vorig seizoen zelfs, maar nog wel te verkrijgen dus ook hier ga ik mijn mening over geven. Beter laat dan nooit en lip producten zijn nooit overbodig als je van rode lipsticks houdt 🙂

Catrice Plumping gel lipstick

Voor lippen om te kussen: de hoogglans lipsticks verzachten de lippen dankzij hydraterend hyaluronzuur en geven ze zichtbaar meer volume. De lipsticks zijn verkrijgbaar in tien trendy kleuren en de geltextuur voelt heerlijk licht aan op de lippen.

De kleuren die ik ontving van de Catrice Plumping Gel Lipstick zijn de rode (die in het echt iets donkerder en helderder rood is) en de rechter die wat meer nude is. Nude is niet zo mijn kleur, tenminste niet zo’n lichte, maar het proberen waard natuurlijk. In de lipstick zelf staat de tekst ‘Be Brave’ en aan de andere kant het merk ‘Catrice’. Leuke toevoeging! De huls is helemaal in mijn straatje; zwart met rosé gouden accenten. Tijd om deze Catrice Plumping Gel Lipstick op te brengen en te kijken wat het doet.

Beide lipsticks zijn heel romig en brengen fijn en snel aan. Ook hebben ze een lichtzoetige/fruitige smaak die ik totaal niet storend vind. Gewoon net even dat beetje extra’s en niet die chemische smaak die je soms hebt. De lipstick is licht glanzend en dus niet mat. Maar dat vind ik dan weer logisch als het de naam ‘gel’ draagt. Alleen deze rode Catrice lipstick heb ik getest om te kijken of hij lang zou blijven zitten.

Zelf dacht ik dat de Catrice Plumping lipsticks niet heel erg lang zou blijven zitten, want zo voelt het voor mijn gevoel aan. Toch was ik best verbaasd dat het na een glas cola nog prima op mijn lippen zat. Natuurlijk geeft het wat af maar er blijft wel kleur op je lippen zitten. Lijkt wel of er een lichte stain op je lippen blijft zitten. Niet vervelend want de houdbaarheid van deze Catrice plumping gel lipstick is dus best goed. Leuke toevoeging aan mijn lipsticks dus 🙂

Ken jij deze Catrice lipsticks al?

Lees ook:
Catrice EYEconista mascara voor 180% meer volume review
Dé Divage makeup review (lipstick, mascara en highlighter)
Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.