Catrice Contourious limited edition

by Mariska

Gedefinieerde vormen. Geef prachtige accenten aan je gezicht met de illusie van licht en schaduw – contouring and strobing zijn de trends van dit moment. Van half augustus tot half september 2016, voorziet de Limited Edition “Contourious” by CATRICE je van professionele tools om je de technieken van deze trend uit de beautywereld eigen te maken. Crèmige en poederachtige texturen in zacht champagne, rosé en bruin flatteren ieder huidtype. Ik kwam, ik zag, Ik koos voor contouring – by CATRICE

Catrice contourious – Brow Shaper

Perfecte vorm. Vul direct eventuele onvolkomenheden in je wenkbrauwen met deze extra dunne Brow Shaper. Met het kwastje aan het andere uiteinde van het penseel breng je je wenkbrauwen in vorm voor de perfecte look.
Verkrijgbaar in C01 PrecEYES Ash en C02 PrecEYES Brown.
Consumentenadviesprijs €1,41.

catrice contourious brow shaper

Catrice contourious – Contouring Cream Palette

Perfecte mix. De twee matte, crèmige tinten kunnen gecombineerd worden voor een enkele tint of apart worden gebruikt om lichte of donkere accenten aan te brengen. Door het geïntegreerde spiegeltje is dit palette perfect om mee te nemen in je handtas.
Verkrijgbaar in C01 Each & Every Cream.
Consumentenadviesprijs €2,35.

catrice contourius contouring cream palette

Catrice contourious – Highlighting Stick

Ongelimiteerde glans. Een crèmige textuur met een lichte parelglans voor een schitterende glans. Geeft nauwkeurige highlights en mengt zich moeiteloos met je huid.
Verkrijgbaar in C01 Gentle Glow.
Consumentenadviesprijs €1,88.

catrice contourius highlighting stick

Catrice contourious – Strobing Duo Highlighter

Reflecties. Deze fijne poeder bevat lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights op je gezicht en/of hals.
Verkrijgbaar in C01 Strobing Surpreme.
Consumentenadviesprijs €2,35.

catrice contourius Strobing Duo Highlighter

Catrice contourious – Sculpting Powder Palette

Highlight, Blush en Contour: twee poeder paletten met perfect op elkaar afgestemde tinten. De zijdezachte textuur is makkelijk aan te brengen en mengt zich eenvoudig met de huid.
Verkrijgbaar in C01 Pale Perfectionist and C02 Almond Architect.
Consumentenadviesprijs €2,35.

catrice contourious sculpting powder palette

Catrice contourious – Lip Contour & Colour

Lippen om van te dromen. Twee producten in één verpakking: de matte lipliner geeft een perfecte omlijning en kan gebruikt worden om je lippen in te kleuren en de lipgloss geeft een glanzende finish. Donker rosé-nude en rosewood zijn perfect voor iedere look.
Verkrijgbaar in C01 Nude and C02 Rosewood.
Consumentenadviesprijs €2,16.

catrice contourious lip contour

Catrice contourious – Contouring Brush

Kwaliteit voor iedere dag. Highlight en contour met slechts één tool. De dunne, ergonomisch gevormde kwast met dikke en zeer kwalitatieve borstelharen kan gebruikt worden om highlights en schaduwen aan te brengen voor het al dan niet accentueren van delen in het gezicht. Bijvoorbeeld voor het contouren van de neus.
Consumentenadviesprijs €2,16.

catrice contourious contouring brush

Info en verkrijgbaarheid

“Contourious” by CATRICE is vanaf half augustus t/m half september 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Lees ook:
Catrice Pret-a-Lumiere
Catrice Brown Collection
Catrice Pret-a-Volume smokey mascara waterproof review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?