Catrice A wink of pink & Catrice Oh, Pinky day!

catrice a wink of pink en catrice oh pinky day

Tijd om weer even door mijn review la te gaan en te kijken wat ik nog allemaal heb liggen. Sowieso nog een aantal nagellak waaronder Catrice A Wink of Pink en Catrice Oh, Pinky day! Tijd om deze te laten zien. Het is ook alweer een tijd geleden dat ik sowieso nagellak liet zien op de blog. Ik koop de laatste tijd ook minder nagellak moet ik zeggen en draag het ook niet zo heel vaak meer. Misschien is de liefde wel over aan het gaat 😉 Deze twee lakjes zijn mooi roze van kleur en eigenlijk best wel kleurrijk voor de tijd van het jaar. Toch vind ik ze nog heel erg mooi! Ik ga ze laten zien.

Lees ook: Catrice A gallon of melon

Catrice A wink of pink

catrice a wink of pink

Catrice A Wink of Pink heb ik al een hele tijd en volgens mij nog nooit gedragen. Het is wel een kleur die ik echt enorm mooi vind als roze liefhebber. Dit is een roze kleur die neigt naar de wat rode kant en misschien een beetje framboos achtig. Hij valt ook heel mooi op als je hem op je nagels draagt en daar hou ik wel van! In een laagje dekt hij wel redelijk, maar ik heb een tweede laagje gebruikt. Hij dekt dan echt heel mooi en je ziet je nagels er niet doorheen.

Catrice Oh, pinky day!

catrice oh pinky day

Catrice Oh Pinky day! is daarentegen weer een hele andere roze kleur, meer een snoepjes roze kleur. Ook heel leuk, maar ik denk dat ik toch voor A Wink of Pink zou kiezen 🙂 Oh Pinky Day dekt ook redelijk in een enkele laag, maar ook hier heb ik gewoon gekozen voor een tweede laag. Net zo mooi en het dekt gewoon goed. Deze kleur is ook wat meer geschikt voor de lente en zomer denk ik 🙂

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Deze beide lakken heb ik gekocht bij Kruidvat, maar zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar bij Trekpleister. Ze lakken gewoon fijn zoals ik dat vaak wel vind van de lakken van Catrice. De kwastjes lakken ook heel erg fijn en er zit 10ml in een potje. Dit is standaard bij de ‘normale’ lakken die geen limited edition zijn.

Lees ook:
Catrice Oyster & Champagne (Crushed Crystals)
Catrice Kaviar Gauche nagellak
Essie Decadent Dish

9 Reacties

 1. Britt
  11 januari 2017 / 21:38

  Oeh, ik krijg helemaal zin in de lente nu!

 2. manon
  11 januari 2017 / 18:41

  Deze zijn allebei heel erg mooi!

 3. 11 januari 2017 / 14:25

  Dat zuurstok roze kleurtje! Super! Mooie lakjes! Ik heb eigenlijk nog nooit een lak van Catrice gehad. Blijven ze een beetje lang zitetn? 🙂

  • 11 januari 2017 / 14:54

   Een paar dagen zou ik zeggen. Niet heel lang, maar ook niet heel kort. 😉

 4. 11 januari 2017 / 08:54

  Allebei vind ik ze erg mooi. Zowel Catrice als essence zijn mijn favoriete budgetmerken.

  • Mariska
   11 januari 2017 / 18:44

   Mijne ook zeker weten, koop er veel van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.