Catrice Oyster & Champagne (Crushed Crystals)

by Mariska
catrice oyster & champagne

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Het is weer tijd voor een nagellak swatch! Dit keer van Catrice Oyster & Champagne uit de Crushed Crystals edition. Deze is ook gewoon nog te koop bij Kruidvat sowieso. De naam Champagne vind ik er echt heel erg bij passen. De kleur en combinatie met de glitter, ja, helemaal. Hij is alleen wel iets licht. Kijk je mee?

Lees ook: Catrice Call Me princess

Catrice Oyster & Champagne

Zoals ik al zei is het wel een beetje een chique kleur die mij doet denken aan champagne. Het is een vrij doorzichtige basis lak die niet zo heel erg goed dekt. Op de foto’s heb ik twee laagjes gebruikt en dan nog dekt hij niet zo goed. De combinatie vind ik daarentegen wel erg leuk! Een beetje lichte gouden glitter (de champagne ;)) en licht roze glitter en wat grotere glitters in het lichtroze, de bubbels laten we maar zeggen! Dus, ziet er chique uit. Hij is ook niet heel erg opzichtig dus valt ook niet super op. Als je iets subtiels met glitter erin mooi vind wil ik deze zeker aanraden. Dat zie je wel op de foto’s!

De foto’s

catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster champagne7 » DoorMariska
catrice oyster champagne8 » DoorMariska
catrice oyster champagne3 » DoorMariska

Mijn mening en informatie

Ja ik kan niet anders zeggen dat ik hem erg leuk vind (zoals zoveel!) en ik nog niet eerder zo’n lakje heb gezien. Denk dat hij in de zon ook erg mooi zal zijn. Hij heeft het brede kwastje van Catrice en lakt erg fijn. De laag droogt ook snel waardoor je fijn en snel een tweede laag aan kunt brengen. Ik heb hem gekocht bij Kruidvat voor ongeveer €3,50. Hij bevat ook weer 10ml lak wat bij de Catrice lakjes vrij normaal is.

Lees meer:
Catrice Crushed Crystals Stardust
Catrice Tropical Sand sation

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.