You are here: Home » Beauty » Catrice Oyster & Champagne (Crushed Crystals)

Catrice Oyster & Champagne (Crushed Crystals)

catrice oyster & champagne

Het is weer tijd voor een nagellak swatch! Dit keer van Catrice Oyster & Champagne uit de Crushed Crystals edition. Deze is ook gewoon nog te koop bij Kruidvat sowieso. De naam Champagne vind ik er echt heel erg bij passen. De kleur en combinatie met de glitter, ja, helemaal. Hij is alleen wel iets licht. Kijk je mee?

Lees ook: Catrice Call Me princess

Catrice Oyster & Champagne

Zoals ik al zei is het wel een beetje een chique kleur die mij doet denken aan champagne. Het is een vrij doorzichtige basis lak die niet zo heel erg goed dekt. Op de foto’s heb ik twee laagjes gebruikt en dan nog dekt hij niet zo goed. De combinatie vind ik daarentegen wel erg leuk! Een beetje lichte gouden glitter (de champagne ;)) en licht roze glitter en wat grotere glitters in het lichtroze, de bubbels laten we maar zeggen! Dus, ziet er chique uit. Hij is ook niet heel erg opzichtig dus valt ook niet super op. Als je iets subtiels met glitter erin mooi vind wil ik deze zeker aanraden. Dat zie je wel op de foto’s!

De foto’s

catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne

Mijn mening en informatie

Ja ik kan niet anders zeggen dat ik hem erg leuk vind (zoals zoveel!) en ik nog niet eerder zo’n lakje heb gezien. Denk dat hij in de zon ook erg mooi zal zijn. Hij heeft het brede kwastje van Catrice en lakt erg fijn. De laag droogt ook snel waardoor je fijn en snel een tweede laag aan kunt brengen. Ik heb hem gekocht bij Kruidvat voor ongeveer €3,50. Hij bevat ook weer 10ml lak wat bij de Catrice lakjes vrij normaal is.

Lees meer:
Catrice Crushed Crystals Stardust
Catrice Tropical Sand sation

Volg:
Mariska
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook