Catrice Oyster & Champagne (Crushed Crystals)

catrice oyster & champagne

Het is weer tijd voor een nagellak swatch! Dit keer van Catrice Oyster & Champagne uit de Crushed Crystals edition. Deze is ook gewoon nog te koop bij Kruidvat sowieso. De naam Champagne vind ik er echt heel erg bij passen. De kleur en combinatie met de glitter, ja, helemaal. Hij is alleen wel iets licht. Kijk je mee?

Lees ook: Catrice Call Me princess

Catrice Oyster & Champagne

Zoals ik al zei is het wel een beetje een chique kleur die mij doet denken aan champagne. Het is een vrij doorzichtige basis lak die niet zo heel erg goed dekt. Op de foto’s heb ik twee laagjes gebruikt en dan nog dekt hij niet zo goed. De combinatie vind ik daarentegen wel erg leuk! Een beetje lichte gouden glitter (de champagne ;)) en licht roze glitter en wat grotere glitters in het lichtroze, de bubbels laten we maar zeggen! Dus, ziet er chique uit. Hij is ook niet heel erg opzichtig dus valt ook niet super op. Als je iets subtiels met glitter erin mooi vind wil ik deze zeker aanraden. Dat zie je wel op de foto’s!

De foto’s

catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne
catrice oyster & champagne

Mijn mening en informatie

Ja ik kan niet anders zeggen dat ik hem erg leuk vind (zoals zoveel!) en ik nog niet eerder zo’n lakje heb gezien. Denk dat hij in de zon ook erg mooi zal zijn. Hij heeft het brede kwastje van Catrice en lakt erg fijn. De laag droogt ook snel waardoor je fijn en snel een tweede laag aan kunt brengen. Ik heb hem gekocht bij Kruidvat voor ongeveer €3,50. Hij bevat ook weer 10ml lak wat bij de Catrice lakjes vrij normaal is.

Lees meer:
Catrice Crushed Crystals Stardust
Catrice Tropical Sand sation

11 Reacties

 1. Wendy
  21 mei 2014 / 21:24

  Wat een prachtige chique kleur. Deze ga ik zeker nog toevoegen aan mijn verzameling!

 2. elma
  21 mei 2014 / 21:04

  Leuk lakje voor de zomer!

 3. Romy | Big Cozy Sweater
  21 mei 2014 / 20:37

  Deze is zo mooi!

 4. Eline
  21 mei 2014 / 20:37

  Je foto’s zijn wederom super, heel erg mooi!

  • Mariska
   21 mei 2014 / 20:38

   Dank je wel Eline! ­čśÇ

 5. MamaVanElara
  21 mei 2014 / 20:35

  Moooooi! Ik hou van zulke kleurtjes!

 6. Manon
  21 mei 2014 / 20:33

  Ik heb deze ook en vind hem super mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.