REVIEW: BOOM de nieuwe vegan proteïne poeder van Arie Boomsma

vegan proteïne poeder van Arie Boomsma

BOOM Vegan Protein van Arie Boomsma. Begin deze maand is er een nieuwe plantaardige proteïne poeder op de markt. En niet zomaar één! Arie Boomsma, heeft in samenwerking met Vitamines.com, een unieke blend ontwikkeld van erwt, tuinboon, pompoen én biologisch Moringa poeder – van het blad van de Moringa ‘boom des levens’! Benieuwd of de de vegan proteïne poeder van BOOM een aanrader is? Je leest het in deze review geschreven door Claire!

Arie Boomsma over BOOM.

boom vegan protein van arie boomsma

Het kan haast niet anders dan dat je Arie Boomsma kent. Hij is ondernemer, oprichter van de Vondelgym sportscholen en host van de populaire podcasts Over Routines en Een serie over voeding. Als woordvoerder van de fitnessbranche schuift hij regelmatig aan op televisie om een pleidooi te houden voor een gezonde samenleving. Over sport en gezondheid schreef hij onder meer de boeken Beweeg (2016), Fit (2018), Volhard (2020), 10.000 stappen (2021) en Trainen voor het leven (2022). Arie is vader van 3 kinderen en getrouwd met Romy Boomsma.

Over BOOM zegt hij het volgende; “Ik gebruik zelf al meer dan dertig jaar proteïne, heb honderden producten uitgeprobeerd en met een handvol van de beste merken samengewerkt. Met die ervaring heb ik aangeklopt bij Vitamines.com om samen met hun experts nu eindelijk een eigen proteïne te ontwikkelen. Dat is BOOM geworden, ik ben ontzettend blij met het resultaat.”

Een lekkere vegan proteïne poeder.

Vegan proteïne poeder staat vaak bekend als korrelig en minder smaakvol, en die uitdaging is BOOM aangegaan. Want duurzame en gezonde gewoontes bouwen, gaat een stuk makkelijker als je elke dag uitkijkt naar je shake, smoothie of bowl. Daarom drinkt en smaakt BOOM écht lekker. Daarnaast is BOOM is en een duurzame manier om je dagelijkse portie eiwitten aan te vullen. Voor extra kracht tijdens het sporten, een boost in je shake of wat extra proteïne omdat je het wel kunt gebruiken. Eiwitten dragen bij aan spieropbouw en -herstel na training en spelen een rol bij het behoud van sterke botten. Zowel na het sporten of als onderdeel van je dagelijkse routine.

Een vers en gevarieerd dieet is de basis van gezondheid.

Boom Vegan Protein is een supplement dat zo’n gezond dieet ondersteunt. Ook is BOOM vegan, GMO-vrij en tevens van nature vrij van zuivel, gluten, soja en andere allergenen. BOOM bevat ruim 21,5 gram eiwitten per portie van 30 gram en komt in een extra brede verpakking voor gebruiksgemak, uiteraard met maatschep.

En… Is Boom Vegan Protein?

Ik moet eerlijk opbiechten dat ik absoluut geen proteïne poeder mens ben. Ik vind de smaak namelijk altijd ongelofelijk vies. Alleen die van Orangefit vindt ik erg lekker. Maar als Arie Boomsma fan kon ik natuurlijk niet wachten om zijn nieuwe proteïne poeder BOOM te testen. En qua geur begon het fantastisch! Beide proteïne poeders ruiken namelijk lekker zoet en vol aroma.

Ik heb ze zelf getest met water en dat viel (helaas) enorm tegen. Het blijven echte poeders die in je keel blijven plakken en de typische structuur van een proteïne poeder hebben. Jammer, want qua smaak zijn ze wel heel erg lekker! Misschien toch nog maar een keer proberen maar dan in een smoothie of gezonde vegan havermout cupcakes? Recepten zijn welkom :-D !

Geverifieerd door MonsterInsights