fbpx
13   61
3   59
10   79
5   49
9   60
2   56
19   82
10   70

Rimmel wonder’full brow review

rimmel wonder'full brow waterproof
Volg je me al op Instagram?

Al jaren moet ik mijn wenkbrauwen wel een kleurtje geven omdat je anders gewoonweg niks ziet. Ik heb niet heel veel wenkbrauwhaartjes en degene die ik heb zijn ook nog eens heel licht van kleur. Vind ik gewoon niet mooi en daarom gebruik ik altijd een wenkbrauw product. Dit keer de eer aan Rimmel wonder’full brow die waterproof zou zijn én fibers bevat. Ik was erg benieuwd en nam hem laatst mee naar huis. Weer eens iets anders dan de wenkbrauwset van Catrice.

Rimmel wonder’full brow

rimmel wonder'full brow waterproof
rimmel wonder'full brow

Rimmel wonder’full brow heeft een klein mascara achtig borsteltje waarmee je het product aanbrengt op je wenkbrauwen. Zelf heb ik gekozen voor de kleur ‘dark brown’ aangezien mijn haar ook donkerbruin is met en zonder haarstuk. Ik was erg benieuwd want hoe zou dit op mijn, nogal weinig wenkbrauw, aanbrengen en eruit zien? Normaal kies ik namelijk altijd voor volledig gekleurd.

rimmel wonder'full brow
rimmel wonder'full brow

Het is wat anders dan mijn hele wenkbrauw helemaal te kleuren maar het resultaat vind ik zeker niet slecht. Eerlijk gezegd vind ik het wel een natuurlijk effect geven alsof het gewoon echt gekleurde wenkbrauw haartjes zijn en niet je hele wenkbrauw inclusief huid dat gekleurd is. Ja, ik vind het er mooi uitzien!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Het brengt wel gemakkelijk aan en je kunt met het borsteltje je wenkbrauwen ook goed in model kammen. Je moet er wel op letten dat er geen klontjes op je wenkbrauwhaartjes komen. Daar had ik in het begin namelijk wel last van maar kun je gemakkelijk weer weg kammen. Wat je ook merkt is dat je wenkbrauwen wat harder worden. Niet keihard maar alsof er een seal overheen ligt. Hij is ook 24 uur waterproof maar dat heb ik nog niet kunnen ontdekken tot nu toe. Wellicht dat hij een lichte regenbui kan doorslaan maar een douchebeurt niet 🙂

Rimmel wonder’full brow is o.a. bij bol.com en Boozyshop te koop voor €9,99 en bij veel drogisterijen.

Volg:
Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

6 Comments

 1. 13 oktober 2019 / 11:29

  Ziet er goed uit! Zelf gebruik ik momenteel een wenkbrauw pomade, werkt ook heel goed (heb ook niet zoveel wenkbrauw haartjes 😊)
  Deb haar laatste blog bericht Dr. Organic Coffee lijnMy Profile

 2. 13 oktober 2019 / 10:06

  Heel mooi resultaat! Deze ga ik binnenkort zeker eens proberen x

 3. 11 oktober 2019 / 10:18

  Wauw, ik vind het resultaat erg mooi, accentueert de haartjes. Ik vind je ooglok ook heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.