5 wensen in mijn badkamer

badkamer inspiratie thermostaatkraan

Nu ik besloten heb dat ik tóch in Enschede wil blijven wonen en niet terug wil naar de andere kant van het land, ben ik bezig mijn huis dusdanig aan te passen dat ik er nog heel lang kan blijven. Dit door dingen aan te passen naar mijn smaak, wat binnen mijn budget past én wat natuurlijk mag van de woningbouw. Maar je mag in principe best veel, als je maar overlegt van tevoren. Ik heb een kleine badkamer (lees: heel klein), maar toch ga ik daar het een en ander aanpassen om het nog fijner te maken.

Een fancy thermostaatkraan

Tijdens het opdoen van badkamer inspiratie kwam ik erachter dat ik toch liever een mooie thermostaatkraan wil, die gelijk op temperatuur is als ik onder de douche stap. Nu heb ik nog zo’n ouderwetse met van die draaiknoppen. Je weet wel, dat je net zolang moet draaien aan de knoppen totdat je de perfecte temperatuur hebt bereikt. Begin ik nogal irritant te vinden. Het is niet alleen heel handig, het is ook nog eens niet duur, waardoor het dus goed in een beperkt budget past. Mijn badkamer wordt dus zeker verbeterd in de toekomst.

Ben je op zoek naar een badkamer Enschede ? Dan raad ik je aan op naar Sanidirect te gaan. Deze kun je vinden op het Schuttersveld, oftewel het ‘Meubelplein’. Er is een ruim assortiment in badkamers en er moet dus wel iets zijn naar jouw smaak.

Nieuwe mooie wastafel

Een van de dingen waar mijn hart sneller van begon te kloppen is een nieuwe mooie wastafel. Als je op zoek bent naar badkamer inspiratie wat betreft een wastafel, dan zie je zulke mooie wastafels voorbij komen! Wat ik heel graag zou willen is een soort ronde kom, maar dan niet in het wit. Ook niet perse in het zwart. Welke kleur ben ik nog niet helemaal uit, maar het lijkt me wel echt super mooi.

Decoratie

Als je badkamer inspiratie op wil doen, kijk dan ook eens naar de decoratie die je in badkamer wil hebben. Dat maakt het ook net wat fijner. Ik heb bijvoorbeeld wat kunstplantjes gekocht in potjes die tegen vocht kunnen. Die heb ik op verschillende plekken staan, waaronder op het welbekende plankje waar je je spullen opzet.

Ook de heerlijke geurstokjes van Beautystories staan daar!

Natuurlijk een douchegordijn

Douchegordijnen zijn in mijn badkamer al vaker veranderd. Het is vaak een budget item dat je snel kunt gaan aanpassen. Zo heb ik een paar keer een donkergrijs douchegordijn gehad, maar dat maakte het zo donker in de kleine ruimte. Nu heb ik gekozen voor een simpele witte/transparante die een honinggraad design heeft. Het maakt het vooral veel lichter in de badkamer en dat vind ik heel fijn. Het is al zo’n kleine ruimte en met donkere vlakken oogt het nog kleiner.

Meubel voor de handdoeken

Voorheen had ik een zwart meubel onder mijn wastafel voor mijn handdoeken, maar die heb ik eruit geknikkerd. Ik vond het te donker, het nam teveel ruimte in en uit gemak legde ik er vaak dingen op. Mijn badkamer inspiratie brein wil nog steeds een nieuw meubel, maar ik moet echt goed kijken wat daar past. En sowieso kijken wat het beste past in mijn kleine badkamer.

De afvoerbuis gaat namelijk vanaf de wastafel naar de grond, waardoor veel meubels niet passen, omdat die bovenin al een een uitsparing hebben. Niet handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *