Chilly gel

chill gel 1

De warme zon op je huid, dobberen in zee, in een tentje slapen of nachtenlang dansen onder de sterrenhemel: het is zomertijd! Maar hoe heerlijk de zomer ook is, door de hogere temperaturen kun je je soms iets minder fris voelen, vooral van onder… Nieuw is de handige mini (50ml) Chilly Gel Wasemulsie die makkelijk in je toilettas past en daardoor overal zorgt voor intieme frisheid, mede dankzij een vleugje verfrissende menthol. En dan zijn er ook nog handige tissues van Chilly Gel. Met Chilly voel je je zelfs op de broeierigste zomerdag schoon en zeker.

Lees ook: Zonder make-up op Social Media? Geen probleem!

Chilly Gel

chilly gel


Chilly gel is een wasemulsie speciaal ontwikkeld voor langdurige bescherming en natuurlijke frisheid van de intieme zone. De frisse formule, verrijkt met natuurlijke menthol, verkoelt, reinigt en helpt nare geurtjes in de intieme zone te bestrijden. Geschikt voor dagelijks gebruik. Ideaal tijdens de menstruatie, het sporten of op andere momenten waar maximale frisheid gewenst is.

De zeepvrije formule, met pH waarde 5, helpt de natuurlijke fysiologische balans van de vaginale slijmvliezen te behouden. Deze producten zijn klinisch getest.
Nu verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99

Chilly Gel Ingrediënten

chilly gel 2

Chilly Gel Pocket

chilly gel


Dan zijn er naast de flesjes, ook handige pocket tissues die je makkelijk mee kunt nemen. Dit is een biologisch afbreekbaar tissue wat betekend dat je deze door de wc kunt spoelen zonder dat deze een keer verstopt raakt. Dat kun je met normale vochtige doekjes niet en daarom is het ook zo handig! Handig formaat dus prima om mee te nemen waar je ook heen gaat.
Nu verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,95

Chilly Gel mini verpakking

chilly gel 5


De Chilly Gel die ook in de grote verpakking helemaal bovenaan ziet, die heb je ook in een klein flesje. Deze is precies hetzelfde alleen is het een flesje van 50ml in plaats van 250ml. Heel fijn dus om ook mee te kunnen nemen. Ook dit product past makkelijk in je tas.
Nu te verkrijgen bij Kruidvat voor €1,69

Meer info

  • Heeft een verfrissende werking die onaangename geurtjes tegengaat
  • Helpt de natuurlijke balans van de vaginale slijmvliezen te herstellen om de intieme zone te beschermen
  • Kan ook worden gebruikt voor de mannelijke intieme hygiëne
  • Is hypoallergeen en goedgekeurd door de vereniging van gynaecologen A.Gi.Co.

Chilly is te koop in de meeste Nederlandse drogisterijen zoals bij Kruidvat . Via de website kun je een gratis sample van het product opvragen. Wellicht handig als je het toch eens wilt proberen.

Lees meer beauty artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *