Datumloze planner van Action + stickers en sjablonen

by Mariska

Als je op zoek bent naar een datumloze planner, dan heeft Action waarschijnlijk een goede planner voor je. Ik kwam hem tegen bij een van mijn laatste bezoeken en voor een paar euro kon ik hem niet laten liggen. De planner van Action heeft veel goede eigenschappen en die laat ik je weten. Het is zeker een goed alternatief voor een duurder agenda. En het mooie is dat er natuurlijk ook stickers bij zitten en ook nog sjablonen waardoor jezelf iets moois (en handigs) kunt maken in jouw planning.

Tip: bij bol.com zijn er veel meer planners te koop met andere designs.

Action datumloze planner

datumloze action planner

Wat een groot voordeel is van deze planner van Action, is dat het tabbladen heeft met de maanden erop. Dat maakt het terugkijken en het zoeken een stuk makkelijker, maar natuurlijk ook het vooruit plannen. Op die bladen ertussen zie je veel quotes, die motiverend werken. Ik vind dat altijd wel een leuke toevoeging.

datumloze action planner weekoverzicht

En dit is het weekoverzicht van de Action planner die ik zelf heel erg overzichtelijk vind. Heel handig vind ik de mogelijkheid om aan de linkerkant notities te kunnen schrijven, al is het wel wat klein, dus je moet niet heel groot schrijven. Daarnaast begint de week en je ziet die grijze vierkantjes erboven. Daar kan je zelf de datum invullen, de dag staat er wel onder in het Engels. Heel handig, want als je een keer een week overslaat bijvoorbeeld om een of andere reden, dan kun je in de week erna gewoon weer gaan nummeren vanaf de dag dat je verder gaat. Ik vind dat altijd een groot pluspunt.

Tussen de verschillende maanden door vind je ook bladzijden die volledig bedoelt zijn voor notities. Dat is wat handiger schrijven dan de kleine ruimte links in de week zelf. Een van de pluspunten van de Action planner.

datumloze action planner stickers

Als je helemaal naar achter bladert dan kom je dit vel stickers tegen. Niet echt stickers die je moet hebben maar het is zeker wel een leuke toevoeging voor zo’n budget planner. Achter dit blad zie je een blad met sjablonen die je kunt gebruiken om wat sierlijke dingen te maken in je agenda, bijvoorbeeld. Of dat echt handig is? Ik vind dat het meer iets is voor een bullet journal.

Pluspunten planner

  • datumloos, dus zelf in te delen of beginnen op een bepaalde datum
  • tabbladen maken de maanden overzichtelijker
  • de extra stickers die erbij zitten
  • ringband, dus makkelijker de bladzijden om te draaien
  • inspirerende quotes

De datumloze Action planner is er in verschillende kleuren (volgens mij 2) en kost 3,99. Voor die prijs krijg je echt wel terug, mooie budget prijs.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?