Hoe ik mooier en beter mijn foundation aanbreng

gezichtsverzorging en foundation

Ik heb best wel een tijd geen foundation gedragen omdat ik altijd last had van schilfers. Maakte niet uit of ik er serum of primer onder deed of welke gezichtsverzorging ik gebruikte, het bleef maar steeds terugkomen. Die akelige schilfers. Ik geloof dat ik nu wel een goede methode heb gevonden die wel voor mij werkt. Goede producten en de goede behandeling waardoor ik niet deze akelige schilfers krijg en mijn foundation ook gewoon goed en mooi aangebracht kan worden. Dat wilde ik graag aan jullie laten zien 🙂 Lees hoe je foundation mooi aanbrengt.

Lees ook: Kruidvat hydraterende dagcreme

De producten die ik gebruik om foundation mooi aan te brengen

gezichtsverzorging en foundation

En dit zijn de producten die ik hiervoor gebruik. Ik ben verschillende gezichtscrèmes aan het gebruiken voor mijn gevoelige huid en laatst kwam ik deze productlijn van Hema tegen. Dit is de Hema Beautiful skin day hydrating en calming voor een droge en gevoelige huid. Precies wat ik nodig heb dus! Dit gebruik ik nu een paar weken en ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben. De lijn hydrateert inderdaad, mijn gevoelige huid heeft geen last en het ruikt ook enorm fris. Ben ik blij mee! Het is ook nog eens vrij budget.

hema its my beautiful skin day serum

Allereerst begin ik met deze serum die ik op mijn gezicht doe. Het is een heel handig flesje met een pompje, dus je kunt het goed doseren. Het ruikt heel fris, het hydrateert mijn huid goed en maakt het ook wat gladder. Ik merk echt dat dit mijn huid goed doet als ik dit voor mijn dagcrème op mijn gezicht doe en dit doe ik dan ook iedere dag.
It’s my beautiful skin day serum – €4,00

gezichtsverzorging en foundation

Daarna begin ik met het aanbrengen van de dagcrème uit dezelfde lijn die voor de droge en gevoelige huid is. Het hydrateren en kalmeren van mijn huid zou het moeten doen en dat doet hij ook. In combinatie met de serum is dit een hele goede combinatie voor mij. Ook ruikt deze crème heel erg fris!
It’s my beautiful skin day cream – €3,50

gezichtsverzorging en foundation 3 | DoorMariska

En dan is het tijd om de foundation aan te brengen. Ik gebruik hiervoor graag Catrice nude illusion foundation. Deze is wat mat en glimt bij mij dan ook niet. Door deze foundation kreeg ik dus vaak last van schilfers, maar als ik het serum en de dagcrème gebruik die je hiervoor ziet, dan heb ik daar helemaal geen last van. Heel fijn dus! Daarbij gebruik ik een make-up spons. Dit is niet de echte beauty blender maar een spons van Boozyshop. Deze spons brengt zo super fijn aan! Stom dat ik er nu pas achter ben gekomen dat zo’n spons veel fijner werkt ook. Deze spons kost €4,99.

gezichtsverzorging en foundation 4 | DoorMariska

En als laatste gebruik ik deze nachtcrème die ook uit deze lijn komt. Deze is wederom voor de droge en gevoelige huid en breng ik aan als ik mijn gezicht heb gereinigd in de avond. Hij voedt goed en mijn huid blijft ook heel kalm. Ook deze geur is heerlijk fris 🙂
Nachtcrème droge en gevoelige huid – €3,50

Deze lijn verzorgingslijn van Hema raad ik je echt aan als je een droge en gevoelige huid hebt. Hij brengt fijn aan, ruikt echt heerlijk lekker fris en kalmeert en hydrateert de huid ook heel goed. Daarbij is de prijs ook heel erg fijn! In principe kun je het natuurlijk heel goed af met de dag- en nachtcrème, maar het serum is ook echt heel erg fijn. Zelf gebruik ik die er altijd bij en daardoor werkt het gewoon allemaal net even beter 🙂

Lees ook:
Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid
Kruidvat Skin Science derma sensitive serum & dagcrème

Hebben jullie al eens iets gebruikt van de Hema huidverzorgingslijn?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook