Hoe ik mooier en beter mijn foundation aanbreng

gezichtsverzorging en foundation

Ik heb best wel een tijd geen foundation gedragen omdat ik altijd last had van schilfers. Maakte niet uit of ik er serum of primer onder deed of welke gezichtsverzorging ik gebruikte, het bleef maar steeds terugkomen. Die akelige schilfers. Ik geloof dat ik nu wel een goede methode heb gevonden die wel voor mij werkt. Goede producten en de goede behandeling waardoor ik niet deze akelige schilfers krijg en mijn foundation ook gewoon goed en mooi aangebracht kan worden. Dat wilde ik graag aan jullie laten zien 🙂 Lees hoe je foundation mooi aanbrengt.

Lees ook: Kruidvat hydraterende dagcreme

De producten die ik gebruik om foundation mooi aan te brengen

gezichtsverzorging en foundation

En dit zijn de producten die ik hiervoor gebruik. Ik ben verschillende gezichtscrèmes aan het gebruiken voor mijn gevoelige huid en laatst kwam ik deze productlijn van Hema tegen. Dit is de Hema Beautiful skin day hydrating en calming voor een droge en gevoelige huid. Precies wat ik nodig heb dus! Dit gebruik ik nu een paar weken en ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben. De lijn hydrateert inderdaad, mijn gevoelige huid heeft geen last en het ruikt ook enorm fris. Ben ik blij mee! Het is ook nog eens vrij budget.

hema its my beautiful skin day serum

Allereerst begin ik met deze serum die ik op mijn gezicht doe. Het is een heel handig flesje met een pompje, dus je kunt het goed doseren. Het ruikt heel fris, het hydrateert mijn huid goed en maakt het ook wat gladder. Ik merk echt dat dit mijn huid goed doet als ik dit voor mijn dagcrème op mijn gezicht doe en dit doe ik dan ook iedere dag.
It’s my beautiful skin day serum – €4,00

gezichtsverzorging en foundation

Daarna begin ik met het aanbrengen van de dagcrème uit dezelfde lijn die voor de droge en gevoelige huid is. Het hydrateren en kalmeren van mijn huid zou het moeten doen en dat doet hij ook. In combinatie met de serum is dit een hele goede combinatie voor mij. Ook ruikt deze crème heel erg fris!
It’s my beautiful skin day cream – €3,50

En dan is het tijd om de foundation aan te brengen. Ik gebruik hiervoor graag Catrice nude illusion foundation. Deze is wat mat en glimt bij mij dan ook niet. Door deze foundation kreeg ik dus vaak last van schilfers, maar als ik het serum en de dagcrème gebruik die je hiervoor ziet, dan heb ik daar helemaal geen last van. Heel fijn dus! Daarbij gebruik ik een make-up spons. Dit is niet de echte beauty blender maar een spons van Boozyshop. Deze spons brengt zo super fijn aan! Stom dat ik er nu pas achter ben gekomen dat zo’n spons veel fijner werkt ook. Deze spons kost €4,99.

En als laatste gebruik ik deze nachtcrème die ook uit deze lijn komt. Deze is wederom voor de droge en gevoelige huid en breng ik aan als ik mijn gezicht heb gereinigd in de avond. Hij voedt goed en mijn huid blijft ook heel kalm. Ook deze geur is heerlijk fris 🙂
Nachtcrème droge en gevoelige huid – €3,50

Deze lijn verzorgingslijn van Hema raad ik je echt aan als je een droge en gevoelige huid hebt. Hij brengt fijn aan, ruikt echt heerlijk lekker fris en kalmeert en hydrateert de huid ook heel goed. Daarbij is de prijs ook heel erg fijn! In principe kun je het natuurlijk heel goed af met de dag- en nachtcrème, maar het serum is ook echt heel erg fijn. Zelf gebruik ik die er altijd bij en daardoor werkt het gewoon allemaal net even beter 🙂

Lees ook:
Cien dagcreme van Lidl review voor droge en gevoelige huid
Kruidvat Skin Science derma sensitive serum & dagcrème

Hebben jullie al eens iets gebruikt van de Hema huidverzorgingslijn?

COMMENTS

 • De serum gebruik ik zelf ook iedere dag, vind ‘m ook heel fijn. Ben heel benieuwd geworden naar de dagcrème! x

 • Leuk dat je zo enthousiast over de Hema producten bent! Ik werk zelf bij de Hema, maar vind het lastig om dingen aan te raden omdat ik allergisch ben voor alles, kan dus ook bijna geen make up dragen enzo. En in je gezicht is best wel een risico om dingen uit te proberen.. Maar nu jij er zo enthousiast over bent zal ik de producten zeker aanraden aan klanten en misschien zelf ook eens een gokje wagen 🙂

 • Inderdaad hele fijne budget producten gebruik je. Ik ben eigenlijk nu wel erg nieuwsgierig naar de foundation van Catrice, ik was namelijk nog opzoek naar een budget foundation. Zo’n make-up spons wil ik ook nog eens gaan halen binnenkort.

 • Zo’n spons is echt heel fijn he! Ik gebruik het ook sinds kort en vraag me echt af waarom ik dat niet eerder heb gedaan. Heel erg fijn dat je nu goed je foundation kan aanbrengen zonder die velletjes!

 • Geen van deze producten heb ik een keer gebruikt, nu ben ik wel benieuwd geworden!

 • Momenteel gebruik ik een olie van Hema voor het gezicht en daar ben ik ook erg over te spreken. Een sponsje werkt inderdaad erg fijn als je last hebt van velletjes. Een stippling brush werkt ook fijn. Zolang je maar niet over je huid hoeft te vegen. Verder vermijd ik juist matte foundations en gebruik ik zo weinig mogelijk poeder. Dit soort producten accentueren velletjes juist vaak, merk ik.

 • Ik heb deze producten van Hema nog nooit gebruikt. Zelf gebruik ik nu alles van Lush, hier wordt mijn huid ook een stuk kalmer van.

 • Ik heb deze foundation ook en ik vind hem inderdaad ook erg fijn. Jammer dat de kleur nog iets te donker voor mij is, maar als het zonnetje zo door blijft schijnen dan komt het vast goed. Door jouw artikel bedenk ik me ook dat ik ook weer eens wil gaan proberen om met een soort van beautyblender te gaan werken.

 • Ik heb die cremes weleens gebruikt, vond ze wel erg fijn!

 • Lijkt me een erg fijne lijn. Ik blijf alleen lekker bij mijn oude vertrouwde bb cream.

 • Dit ga ik ook maar eens proberen dan!

 • Lijkt me echt een product voor mij. Zodra ik foundation aanbreng komen de velletjes. Deze producten dus maar eens proberen.

 • Ik ben wel heel enthousiast geworden, vooral ove het serum. Deze lijn ga ik zeker proberen.

 • Please Post Your Comments & Reviews

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *