3x de beste deodorant

dove original deodorant balea handcreme buttermilk lemon

Sowieso willen we natuurlijk allemaal lekker en fris ruiken en daarvoor gebruiken we natuurlijk onder andere deodorant. Maar, wat is nu de beste deodorant om te gebruiken? In dit artikel laat ik in ieder geval de 3 deo’s zien die ik zelf heel fijn vind en ook zelf altijd gebruik. Daar heb ik tenslotte de beste ervaring mee :)

Lees ook: Lady Speed Stick deodorant review

De beste deodorant

happy earth deodorant

Laat ik vooropstellen dat het ook aan je lichaam ligt qua deo’s en welke het beste ruikt en ook fris blijft ruiken. Of aan je voorkeur. Je kunt bijvoorbeeld een deodorant zonder aluminium willen gebruiken om bepaalde redenen. Dat is gezonder voor je lichaam ook. Het kan namelijk zijn dat aluminium jeuk en huidirritatie veroorzaakt. Ook blokkeert aluminium je zweetklieren tijdelijk.

De beste deodorant vind ik de volgende:

  1. Dove deodorant: dit blijft een van mijn favoriete deo’s. Ik vind de geuren heel erg lekker en deze blijven gedurende de dag ook bij mij goed werken. Het blijft ook fris ruiken. Eigenlijk heb ik altijd wel een deodorant van Dove.
  2. Happy Earth deodorant: deze heb ik pas ontdekt, maar over de roller ben ik heel erg te spreken. Deze is natuurlijk en ruikt misschien iets minder heftig fris dan die van Dove, maar ik merk wel dat het voor mij goed werkt. Zeker een van mijn favorieten ook dus :)
  3. Rexona: hier had ik nog nooit een deodorant van gebruikt, maar laatst kocht ik er eentje. Wilde eens wat anders gebruiken en kijken wat het voor me deed. Ook hier ben ik heel tevreden over. Het doet wat het moet doen en ruikt fris. Het claimt 72 uur frisheid te geven, maar dat vind ik altijd zo gek. Ik douche namelijk gewoon elke dag, dus heb ik die frisheid na het douchen, haha.

Kleine tip: als je echt lekker zacht en fris wil ruiken dan heeft Zwitsal ook een lekkere deodorant. Je moet er natuurlijk van houden, maar is wel lekker. Net zoals de wasverzachter, het wasmiddel en de Zwitsal geurbuiltjes.