Narciso Rodriguez Musc Noir review

narciso rodriguez musc noir for her

Narciso Rodriguez is een van mijn favoriete parfummerken en heb daar ook al verschillende parfums van gehad in mijn stash. Ambreé was er daar een van, Narciso heb ik helaas opgemaakt en mijn zusje heeft Poudrée die ik ook erg lekker vind. Onlangs heb ik Narciso Rodriguez Musc Noir toegevoegd aan mijn stash. Tijd om er eens over te schrijven en mijn mening over dit parfum te geven.

Lees ook: Lancôme Idôle L’intense eau de parfum intense

[content-egg-block template=offers_list]

Narciso Rodriguez Musc Noir

narciso rodriguez musc noir for her pinterest

Musc Noir For Her van Narciso Rodriguez is een geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Musc Noir For Her werd uitgebracht in 2021. De Parfumeur achter dit parfum is Sonia Constant. Topnoot is Pruim; hartnoten zijn Muskus en Heliotroop (Vanillebloem); Basisnoot is Suede (bron: fragrantica)

Toen ik het parfum kocht dat ik dat dit nog weleens een zwaarder parfum zou zijn. Eigenlijk dacht ik dat omdat er ‘noir’ in de naam van het parfum zit. Toch viel me dit wel een beetje tegen. Het parfum is eerder zacht te noemen en niet erg aanwezig. Jammer, maar dat maakt de geur niet minder lekker. De geur op zich is namelijk wel heel erg lekker en valt niet onder de categorie frisse geuren. Vind het ook niet echt een geur voor de lente of de zomer, eerder de wat donkere dagen.

De combinatie van de geurnoten van Narciso Rodriguez Musc Noir vind ik wel heel erg lekker. Vooral de Suede erin maakt het denk ik wat zwaarder én natuurlijk de muskus die erin zit is mij op het lijf geschreven. Of de geur lang blijft hangen? Vind ik een twijfelgevalletje. Een geur die lang om je heen hangt ruik je op een gegeven moment zelf bijna niet meer en dat is met deze ook zo. Eigenlijk valt dat me wel een beetje tegen, maar dat is een persoonlijk dingetje.

Verder is het wel een heerlijke geur en een lekkere toevoeging aan mijn stash. Zo’n geur als deze heb ik namelijk nog niet in mijn stash, dus daar ben ik blij mee. Stiekem vind ik de geur ook best wel unisex eigenlijk door het ‘donkere’ randje aan de geur.